Lid worden Forum Links Contact Inloggen op Mijn MG

MG-Nieuws

MGCC Holland


MG-Nieuws is het orgaan van de MG Car Club Holland. Het verschijnt maandelijks en is gratis voor leden en adverteerders.

In MG-Nieuws vind je technische artikelen over het restaureren en repareren van MG's. Ook de historie van het merk en de diverse types MG komen aan bod. Je kunt genieten van reisverhalen met de MG en sportieve en sociale evenementen (zowel landelijk als in de tien regio's). Via prachtige foto's laten leden zien hoe zij hun geliefde MG hebben opgeknapt of opgepoetst, en wat zij ermee beleven. Via gratis advertenties geven ze aan welke onderdelen of hele MG's ze te koop hebben of zoeken. MG-specialisten laten weten wat ze te bieden hebben, en dat zijn soms exclusieve aanbiedingen!
 
MG-Nieuws brengt zowel de liefhebber van de klassieke MG als de moderne MG (zoals de MGF en TF  en uiteraard de MG ZS EV) helemaal op de hoogte van alle relevante nieuwtjes! 
 
Als lid van onze vereniging kun je hier alle edities van ons clubblad (vanaf de eerste editie in januari 1956) terugvinden: Alle clubbladen

Informatie over de samenstelling van de redactie vind je op de volgende pagina:

neem contact op met de redactie


Wil je kopij aanleveren voor MG-Nieuws? Heel fijn! Graag de artikelen aanleveren per e-mail. De tekst in Word (zonder daar de foto's in te plakken), en in de tekst aangeven waar uiteindelijk welke foto moet komen, en met welk bijschrift (bijvoorbeeld: Foto 3: De restauratie is bijna klaar).

De foto's graag nummeren en als aparte jpg's per e-mail sturen, in zo groot mogelijke resolutie. mgnieuws@mgcarclub.nl

Bij veel foto's met veel Mb's: verzenden via Wetransfer

Het redactie-adres is:

Chiel Bovenkerk

Pluisheuvel 11

5685 BK BEST

06-38119079

Telefonisch bereikbaar van 20.00 - 22.00 uur of per e-mail:

 

MGNIEUWS

 

Vorm en druk: MediaCenter Rotterdam

ISSN-nummer #1384-8518


 

Copyright 2024 MG Car Club Holland | Privacyverklaring | Realisatie BenedenBoven | Photos courtesy of Petrolicious.com