Links Forum Inloggen op Mijn MG

De Club

MGCC Holland

Met 2.500 leden is bijna een vijfde van de Nederlandse MG-eigenaren lid van onze verenigIng

MG - the Marque of Friendship!

MG Car Club Holland brengt MG-eigenaren en liefhebbers samen in tien regio's in het land met vele fraaie toerritten, technische- en  themabijeenkomsten, sleuteldagen, taxaties en circuitraces. De club bestaat al vanaf 1955 en telt ca. 2.600 leden. MG Car Club Holland kent een gezellig en actief verenigingsleven met maandelijkse clubavonden in elke regio. Senior League - lid geworden voor 1980 - komt zo nu en dan bij elkaar om de sfeer van vroeger met vrienden te herbeleven.
 

Voor de sportieve MG-rijders zijn er jaarlijks gratis sportdagen op het Circuitpark Zandvoort en het Midland Circuit in Lelystad.

Jaarlijks is er de MG Informatie- en Onderdelendag in Houten (gratis voor leden en partners) en de tweedaagse Octagon Tour, met acht opstapplaatsen die langs de mooiste plekjes van ons land voert.

Ook is de MG Car Club Holland aanwezig op de British Cars & Lifestyle beurs in Rosmalen, op de Flowerdome Oldtimersbeurs in Eelde en op de door de club georganiseerde British Autojumble in Waalwijk.

Elke maand ontvangen de leden het clubblad MG-Nieuws, waarin informatie uit de regio’s, technische en historische artikelen, gratis advertenties met vraag en aanbod, contacten voor de technische vraagbaak en verslagen van sportieve en sociale evenementen en exclusieve aanbiedingen te vinden zijn.

Op deze website tref je uitgebreide informatie aan, zowel nationaal als internationaal, over sport, historie, techniek, navigatie, registers en inschrijving voor evenementen. De website heeft naast een publiek toegankelijk gedeelte ook een deel voor leden met extra informatie en mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden? Lijkt het je wat?  LID WORDEN


Voor alle MG-types zijn er registers waarin de historie en gegevens van zoveel mogelijk MG’s worden vastgelegd. Deskundige clubleden, de registerbeheerders en de technische adviseurs staan klaar voor leden die de aanschaf van een MG overwegen of vragen hebben over hun MG.


Voor exclusieve MG-artikelen werken wij samen met :

www.mgshop.nl

In Engeland zijn MG-artikelen te verkrijgen bij: 

MGCC UK Shop      MG SHOP


 

 

Copyright 2022 MG Car Club Holland | Privacyverklaring | Realisatie BenedenBoven | Photos courtesy of Petrolicious.com