Links Forum Inloggen op Mijn MG

De Club

MGCC Holland

Met 2.500 leden is bijna een vijfde van de Nederlandse MG-eigenaren lid van onze verenigIng

MG - the marque of friendship!

MG Car Club Holland is een club van MG-eigenaren en liefhebbers van alle typen MG’s. De club biedt haar leden een breed scala aan activiteiten en (technische) informatie.

MG Car Club Holland kent een gezellig en actief verenigingsleven.

Voor de sportieve MG-rijders zijn er jaarlijks gratis sportdagen op het Circuitpark Zandvoort en het Midland Circuit in Lelystad.

In de tien regio’s van de club vinden maandelijks clubavonden, technische- en themabijeenkomsten, toerritten, bijzondere evenementen en excursies plaats.

Jaarlijks is er de MG Informatie- en Onderdelendag in Houten (gratis voor leden en partners) en de tweedaagse Octagon Tour, met acht opstapplaatsen die langs de mooiste plekjes van ons land voert.

Ook is de MG Car Club Holland aanwezig op de British Cars & Lifestyle beurs in Rosmalen, op de Flowerdome Oldtimersbeurs in Eelde en op de door de club georganiseerde British Autojumble in Waalwijk.

Elke maand ontvangen de leden het clubblad MG-Nieuws, waarin informatie uit de regio’s, technische en historische artikelen, gratis advertenties met vraag en aanbod, contacten voor de technische vraagbaak en verslagen van sportieve en sociale evenementen en exclusieve aanbiedingen te vinden zijn.

Senior League: een vriendengroep van leden die tussen 1955 en 1980 lid zijn geworden. Zij komen zo nu en dan bij elkaar om de sfeer van vroeger te kunnen herbeleven.

Voor exclusieve MG-artikelen werken wij samen met :

www.mgshop.nl

In Engeland zijn MG-artikelen te verkrijgen bij: 

MGCC UK Shop      MG SHOP


Voor alle MG-types zijn er registers waarin de historie en gegevens van zoveel mogelijk MG’s worden vastgelegd. Deskundige clubleden, de registerbeheerders en de technische adviseurs staan klaar voor leden die de aanschaf van een MG overwegen of vragen hebben over hun MG.


Op deze website tref je uitgebreide informatie aan, zowel nationaal als internationaal, over sport, historie, techniek, navigatie, registers en inschrijving voor evenementen. Een deel van deze informatie is alleen voor leden toegankelijk.

Nieuwsgierig geworden? Lid worden?

Klik hier om lid te worden


 

Copyright 2021 MG Car Club Holland | Privacyverklaring | Realisatie BenedenBoven | Photos courtesy of Petrolicious.com