Links Forum Inloggen op Mijn MG

Lid worden

MGCC Holland

Direct lid worden

Lid worden kan eenvoudig door online het inschrijfformulier in te vullen. Heb je na het lezen van de webpagina over het lidmaatschap nog vragen, dan zijn wij uiteraard graag bereid deze persoonlijk te beantwoorden via ledenadministratie.

Hier kun je ook het inschrijfformulier downloaden en dan per post of mail aan de ledenadministratie sturen: inschrijfformulier in pdf

 


Acht goede redenen om lid te worden: 

1. Uitwisselen van kennis en ervaring over het onderhouden en restaureren van auto's, en het elkaar daarin bijstaan met raad én daad! En natuurlijk de gezellige ritten, bijeenkomsten en evenementen.

2. Twaalf keer per jaar het schitterende clubblad MG-Nieuws met veel interessante informatie, technische artikelen, foto’s, verhalen, advertenties en regio-activiteiten.

3. Toegang tot het afgeschermde deel van de website. Leden kunnen advertenties plaatsen en een eigen profiel aanmaken. Op het forum wordt onder meer gediscussieerd over technische zaken, regio’s en alles wat met MG te maken heeft.

4. Regionale, nationale en internationale evenementen. sleuteldagen, lezingen, toerritten, rally’s, navigatieritten en bijeenkomsten door geheel Nederland.

5. De tien regio's organiseren maandelijks ritten en clubavonden met lezingen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Of je komt gewoon lekker praten over je MG! 

6. MG Car Club Holland organiseert elk jaar in januari de MG Informatie- en Onderdelendag in Houten. Ook is de club aanwezig bij British Cars & Lifestyle te Rosmalen, de British Autojumble en de Oldtimerbeurs in Eelde.

7. MG Car Club Holland is onder meer aanwezig bij het Nationaal Oldtimer Festival en het British Race Festival in Zandvoort en organiseert zelf ook sportieve evenementen, zoals exclusieve baansessies op het circuit Zandvoort en een slalomdag op het circuit Lelystad.

8. MG Car Club Holland ondersteunt tezamen met de zusterclubs MGATO en MGTTO de dertien MG-registers. Elk register vertegenwoordigt een type MG. Bij de registerbeheerders en de technische adviseurs kunnen de leden terecht met specifieke vragen over hun MG.


Vragen over het lidmaatschap

De meest gestelde vragen over het lidmaatschap staan hieronder op een rijtje:
 

1. Hoe word ik lid van MG Car Club Holland?
Lid worden kan eenvoudig door online het inschrijfformulier in te vullen. Heb je na het lezen van de webpagina over het lidmaatschap nog vragen, dan zijn wij uiteraard graag bereid deze persoonlijk te beantwoorden via ledenadministratie

2. Mag je lid worden als je (nog) geen MG bezit?

Ja hoor, dat mag. Het is zelfs aan te bevelen om eerst lid te worden, en daarna pas een MG te kopen. Profiteer van de ervaring van andere clubleden. Zij kunnen je met raad en daad bijstaan bij aankoop.

3. Heeft MG Car Club Holland een collectieve autoverzekering?

Nee, de club heeft geen eigen verzekering. Er zijn overigens voldoende goede klassiekerverzekeringen op de markt. Sommige van deze verzekeraars en taxatiebureau's vind je met een advertentie in het clubblad.

4. Heeft MG Car Club Holland een eigen onderdelenmagazijn?
Nee, de club heeft geen eigen onderdelenmagazijn.Van de meest gangbare types (MGB, MG Midget, MGA) worden nog veel onderdelen nieuw geproduceerd. Deze onderdelen zijn in de reguliere handel verkrijgbaar. Op de jaarlijkse clubdag in januari geven we clubleden en leveranciers de gelegenheid om zowel nieuwe als gebuikte onderdelen aan de man (m/v) te brengen. 

5. Heeft MG Car Club Holland een lijst met betrouwbare verkoopadressen?

Om een lijst met wel/niet betrouwbare adressen te maken zou de club een voortdurend consumentenonderzoek moeten doen. Dit vereist uiteraard maximale zorgvuldigheid, onder meer vanwege de juridische aansprakelijkheid. Dat is eenvoudigweg een te grote inspanning. Clubleden in de diverse regio's zijn daarentegen altijd bereid hun persoonlijke ervaringen met anderen te delen.

6. Klopt het dat bedrijven korting geven aan clubleden van MG Car ClubHolland?
Het lidmaatschap van MG Car Club Holland geeft soms onverwachte voordeeltjes. Zo geven sommige bedrijven korting op vertoon van de clubpas. Er zijn bijvoorbeeld klassiekerverzekeringen die korting geven. Clubleden zijn immers zuinig op hun auto. Het geven van korting is steeds een individuele actie van het betreffende bedrijf. De MG Car Club Holland heeft hier geen actieve rol in.
 
7. Waarom heeft de MG Car Club Holland geen elektronische ledenlijst?
Wij begrijpen dat leden graag contact zoeken met elkaar. Helaas is het ook zo dat bedrijven graag de gegevens van onze leden willen hebben. Om de persoonsgegevens van de leden te beschermen gaan wij daar zorgvuldig mee om. De ledenadministratie en regiocoördinatoren zijn je graag van dienst wanneer je een bepaald mede-clublid zoekt. Nieuwe leden worden in het clubblad vermeld.
 
8. Zijn de regionale clubavonden alleen interessant voor mannen?
We zien vaak dat een nieuw lid eerst zonder zijn partner een clubavond bezoekt, bij wijze van 'voorverkenning'. Steevast volgt de opgeluchte reactie: "Volgende keer breng ik mijn partner ook mee". Clubavonden zijn geen saaie verhandelingen over olie, boutjes en moertjes. Wel worden er geregeld gastsprekers uitgenodigd. Het hoofddoel blijft echter steeds het gezellig samenzijn. En daar zijn we goed in!
 
9. Ik ga verhuizen en val dan in een andere regio. Moet ik me daar apart aanmelden?

De indeling van leden naar regio gebeurt op postcode. Wanneer je verhuist geef je uiteraard je nieuwe adres door aan de ledenadministratie. Je lijfblad MG-Nieuws moet per slot van rekening op je nieuwe adres worden bezorgd. Je regiocoördinator wordt door ons op de hoogte gesteld van je verhuizing. Je hoeft zelf verder niets te doen. Gewoon aansluiten bij de evenementen van je nieuwe regio, waar je hartelijk wordt ontvangen.

10. Ik wil een evenement bijwonen in een andere regio, mag dat?
Jazeker! Als clublid mag je alle evenementen bijwonen, het maakt niet uit welke regio dit organiseert. Je bent immers lid van de hele MG Car Club Holland, en niet van een regio. Speur dus gerust op de regiopagina's naar onderwerpen uit andere regio's die je interesseren. Je komt er altijd wel een paar bekenden tegen... 

Kosten lidmaatschap

Het lidmaatschap kost € 65,- per jaar, wanneer je met automatische incasso betaalt. Wanneer je in de loop van het jaar lid wordt, betaal je alleen contributie voor de resterende maanden.

Je hebt gratis toegang tot de maandelijkse regionale clubavonden en alle evenementen. Daarnaast krijgt je toegang tot het besloten gedeelte van deze site, speciaal voor leden. Je partner, mits op de ledenpas vermeld, heeft eveneens toegang tot onze evenementen. Alleen leden hebben stemrecht op de Algemene Ledenvergadering.

  • Verzending naar het buitenland

Wanneer je in het buitenland woont en toch graag het clubblad per post wilt ontvangen dan kan dat. Je betaalt dan € 93,- per jaar. Wanneer je geen clubblad op papier wenst, kun je als buitenlands lid een digitale versie in pdf-formaat lezen.

  • De automatische incassoregeling

Een machtigingsformulier kun je op deze pagina downloaden. De verleende machtiging tot automatische incasso kun je uiteraard op elk gewenst moment intrekken. Ook kun je een bedrag na incasso terugboeken als je het er niet mee eens bent. Een veilige en gemakkelijke service dus!

  • Beëindiging van het lidmaatschap

Lidmaatschapsbeëindigingen dienen voor 1 december van het lopende jaar bij de ledenadministratie ontvangen te zijn en gaan in per 31 december van dat jaar. Om onze dienstverlening te verbeteren stellen wij het bijzonder op prijs wanneer je bij beëindiging, indien mogelijk, de reden ervan wilt vermelden.

LET OP: Je opzegging is pas geldig nadat je een bevestiging hebt ontvangen van de ledenadministratie! Heb je geen bevestiging ontvangen, neem dan contact op met de ledenadministratie via leden@mgcarclub.nl of telefoonnummer 06-19633629


Automatische machtiging

De verleende machtiging tot automatische incasso kunt u uiteraard op elk gewenst moment intrekken.

Heeft u nog geen machtigingsformulier in uw bezit?

Klik dan hier om het formulieren te openen en te printen: Bank machtiging

Stuur het ingevulde formulier naar de ledenadministratie. Aanwijzingen hiervoor vindt u op het formulier.


Nieuwsgierig naar onze technische artikelen voor leden?

Onderstaand een tweetal artikelen uit deze reeks: aankooptips voor de MGF/TF en voor de MGB:

Technische artikelen bij dit item

Inschrijfformulier

Dit is een verplicht veld!
Vul uw initialen in.
Een voornaam is verplicht.
Dit is een verplicht veld!
Een achternaam is verplicht.
Vul uw straatnaam in.
Vul uw huisnummer in.
Dit is een verplicht veld!
Vul uw postcode in.
Vul uw woonplaats in.
Dit is een verplicht veld.
Vul uw geboortedatum in. Let op de volgorde van dag, maand en jaar.
Vul uw geslacht in.
Vul uw telefoonnummer in.
Er is geen e-mail adres ingevuld of het e-mail adres bestaat al.

Partnergegevens

Voertuiggegevens

Ik geef de MG Car Club Holland toestemming de opgegeven gegevens te verwerken in haar ledenadministratie en deze te beheren conform de gedragscode van de vereniging. Onze ledenregistratie is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens onder nummer M1544800.
Dit is een verplicht veld!

Bij een succesvolle aanmelding ontvangt u een overzicht van de ingevulde gegevens op het ingevulde e-mail adres.
Na verzending van dit formulier ontvangt u binnen enkele dagen een factuur. Het lidmaatschap gaat pas in na betaling van de contributiebijdrage.
Copyright 2021 MG Car Club Holland | Privacyverklaring | Realisatie BenedenBoven | Photos courtesy of Petrolicious.com