Lid worden Forum Links Contact Inloggen op Mijn MG

Lid worden

MGCC Holland

Direct lid worden

Voor een equipe - hoofdlid en partner - is het lidmaatschap € 70,= per jaar

Word je gedurende het jaar lid, dan betaal je alléén voor de resterende maanden van dat jaar. Hieronder zie je wat we allemaal met en voor elkaar met veel plezier organiseren.

10*per jaar MG-Nieuws
Uniek: ruim 70 ritten per jaar en de 2-daagse Octagon Tour
Informatie voor deelnemers
Circuitdagen
Veelgestelde vragen over Het lidmaatschap
Bekijk vraag & antwoord

Waarom lid worden?


Zeker over hoe je je MG de weg op krijgt en houdt: onderhoud, restauratie, onderdelen etc. Maar juist ook over het gebruik van je MG: vakanties, reizen en mooie plekken en verrassende ontmoetingen. Het gaat op het terras ook vaak over de koetjes en kalfjes en andere belangrijke onderwerpen.


 


Maandelijks een rit en een clubavond met lezingen en altijd ruimte voor gezelligheid en verhalen. Door het jaar organiseert elke regio ook speciale activiteiten: hotel- en/of kampeerweekeinden, bedrijfsbezoeken, sleuteldagen, taxatiedagen etc.

Link naar de regio: onze regio's en klik op de regio van je keuze voor het programma


 


Tien keer per jaar het fraaie clubblad MG-Nieuws met veel interessante informatie, technische artikelen, foto’s, verhalen, advertenties en regio-activiteiten.


 


Toegang tot het afgeschermde deel van de website. Leden kunnen een eigen profiel aanmaken. Op het forum wordt onder meer gediscussieerd over technische zaken en alles wat met MG te maken heeft.


 


Nieuwsgierig naar onze technische artikelen voor leden?

Onderstaand een tweetal artikelen uit deze reeks: aankooptips voor de MGF/TF en voor de MGB:


Aankooptips MGF/TF                   Aankooptips MGB


 


De equipe heeft vrij toegang tot de British Car Club Day in Houten. Daarnaast is de club aanwezig op een aantal andere beurzen, zoals British Cars& Lifestyle in Rosmalen, de British Autojumble in Waalwijk en Eelde Classics in Eelde.


Link naar onze evenementen kalender:  Actuele kalender  


 

 

 

MG Car Club Holland is onder meer aanwezig bij het Nationaal Oldtimer Festival en het British Race Festival in Zandvoort en organiseert zelf ook sportieve evenementen, zoals exclusieve baansessies op het circuit Zandvoort en een slalomdag op het circuit Lelystad.


Kijk op onze Evenementen kalender voor meer informatie:  Actuele kalender / Sport


 


MG Car Club Holland ondersteunt tezamen met de zusterclubs MGATO en MGTTO de dertien MG-registers. Elk register vertegenwoordigt een type MG. Bij de registerbeheerders en de technische adviseurs kunnen de leden terecht met specifieke vragen over hun MG.


Link naar de registers:   MG-type registers


 

Inschrijfformulier

Dit is een verplicht veld!
Vul uw initialen in.
Een voornaam is verplicht.
Dit is een verplicht veld!
Een achternaam is verplicht.
Vul uw straatnaam in.
Vul uw huisnummer in.
Dit is een verplicht veld!
Vul uw postcode in.
Vul uw woonplaats in.
Dit is een verplicht veld.
Vul uw geboortedatum in. Let op de volgorde van dag, maand en jaar.
Vul uw geslacht in.
Vul uw telefoonnummer in.
Er is geen e-mail adres ingevuld of het e-mail adres bestaat al.

Partnergegevens

Voertuiggegevens

De MG-typeregisters leggen alle gegevens vast van auto’s van het merk MG in zogenaamde ‘typeregisters’. Van in Nederland rijdende MG’s gebeurt de vastlegging van de auto’s aan de hand van productiegegevens, uitvoeringen, wijzingen en gebruikers door de jaren heen (gebruikershistorie).
Veel verschillende types hebben een eigen register, waarin informatie wordt bijgehouden van de auto's van dat betreffende type. Elk register heeft zijn eigen registerbeheerder. Het streven van de registers is om gegevens te verzamelen van alle in Nederland rijdende MG's.
Ik geef de MG Car Club Holland toestemming de opgegeven gegevens te verwerken in haar ledenadministratie en deze te beheren conform de gedragscode van de vereniging. Onze ledenregistratie is aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens onder nummer M1544800.
Dit is een verplicht veld!

Betaalwijze

Nadat alle velden ingevuld zijn en het formulier verzonden is, wordt u doorgestuurd naar onze betaalprovider. Hier wordt u gevraagd om het restant van de contributie van dit jaar te voldoen. Dit bedraagt op dit moment € 29,17. Wanneer u dit betaalt, heeft u toestemming gegeven om in het vervolg automatisch de contributie af te schrijven. Dit gebeurt eens per jaar. Na succesvolle betaling ontvangt u automatisch een e-mail met daarin uw inloggegevens en bent u officieel lid van de club. Neem gerust even contact op wanneer u nog vragen hebt.

Copyright 2024 MG Car Club Holland | Privacyverklaring | Realisatie BenedenBoven | Photos courtesy of Petrolicious.com