Links Forum Inloggen op Mijn MG
Oost Brabant

Regio Oost Brabant MGCC Holland samen met de regio Zuid Oost van de Morgan Sports Car club Holland rijden De Vriendschapsrit: "MG meets Morgan XI " op 25 juli.

Na 10 succesvolle gezamenlijke ritten met de Morgansports Car Club regio Zuid Oost rijden we op zondag 25 juli voor de 11 keer "MG meets Morgan" ! 

Was het in 2020 de beurt aan de Morganclub om de rit voor te bereiden, in 2021 is de regio Oost Brabant weer aan zet. De rit uitzetter is Jeannie Wijnen

De rit gaat voor een flink deel door het landelijke gebied ten zuiden van Tilburg. Daarna gaat de rit westelijk langs Tilburg naar het noorden.  Weer in landelijk gebied  gaat de route boven Tilburg om te eindigen bij "Op Dreef" in Haaren  

De rit start bij Herberg "Den Hemel" in Hilvarenbeek. 

De rit eindigd bij: "Op Dreef" Oisterwijksedreef 12 5076 NA Haaren (gemeente Oisterwijk) De rit is ongeveer 87 km. In de routebeschrijving is een mogelijkheid verwerkt om de rit met ongeveer 10 km te verkorten.

Bij "Op Dreef" is er gelegenheid om nadien een hapje te eten. Reserveren is aan te bevelen (o.v.) 

Samen met de Morganclub is er nagedacht over de ontvangst- en starttijden. Besloten is om te werken met flexibele Ontvangst en Starttijden. Dit maakt het mogelijk om de in totaal ongeveer 75 (MG en Morgan) aanmeldingen voldoende (corona -ruimte) te geven. 

M.a.w. Na aanmelding en ontvangst van de routebeschrijving kunt u naar eigen keuze starten tussen 11.00 - en 12.45 uur. 

(Kijk voor de actualiteit altijd even nog op deze pagina! ) 

 

Overzicht

Wanneer?
Zondag 25 juli 2021 12.00 - 17.00 Zet in mijn agenda (ics)
Locatie
Herberg Den Hemel Goirlesedijk 2a 5081 HG Hilvarenbeek 013-2077487 www.herbergdenhemel.nl
Inschrijvingen
43 / 45

Koppeling met jouw agenda

Op deze website vind je een overzichtelijke agenda met alle evenementen van de MG Car Club Holland. Wil jij deze evenementen automatisch in de Outlook, Apple of Google agenda krijgen? Abonneer je dan direct.

Bekijk uitleg
Copyright 2021 MG Car Club Holland | Privacyverklaring | Realisatie BenedenBoven | Photos courtesy of Petrolicious.com