Links Forum Inloggen op Mijn MG

Oost-Brabant

Op deze welkomst pagina van de regio Oost Brabant zijn alle belangrijke zaken te vinden over alle komende activiteiten, ritten en verslagen hiervan en andere mededelingen van de regio.  

Het coronavirus en de regio Oost Brabant.

Door Covid 19 is helaas het activiteitenprogramma van de regio niet of maar beperkt uitvoerbaar.. Ook recent  aangekondigde activiteiten moeten soms op het laatste moment nog worden afgelast. Activiteiten die zijn aangekondigd in het MG nieuws of regio Nieuwsbrief zijn soms door de actualiteit achterhaald. Het streven is om daarom om juist deze regiopagina van de website zo up to date mogelijk te houden. Kijk daarom voor de laatste Info altijd even op deze pagina! 


Korte berichten:

Octagontour 2021.

In 2021 gaan wij de 25ste Octagontour rijden! Om deze goed voor te bereiden en de ervaringen van rijders van de de afgelopen jaren hierin mee te nemen heeft de Octagontourcommissie een enguete uitgeschreven. Kijk op de homepagina om deze in te vullen! Help mee voor een perfecte 25 jarige  Octagontour 2021!

Regio Oost Brabant jaarplan 2021,

Ondanks alle nog steeds niet rooskleurige berichten over covid 19 is de regio toch optimisch begonnen om het Regio-jaarplan voor 2021 samen te stellen. Het regiojaarplan is reeds voor een deel ingevuld. Maar er is nog veel meer mogelijk! Heeft u hierover nog ideeen?  Neem dan contact op met de regiocoordinator. Het voorlopig regio Jaarplan kunt al bekijken op deze site. Zie "Alle Evenementen > "

Brabantse grote Rivierenrit 23 augustus 2020 (regio Oost Brabant).   Van deze rit - uitgezet door Jose en Ed Dinslage - is spontaan door Dhr J. van der Lugt  een digitale GPX versie gemaakt.  U kunt deze downloaden om de rit (nog eens) te kunnen rijden met behulp van navigatieapperatuur. Met dank aan Dhr J. van der Lugt! 

Klik hier om bij het GPX bestand te komen en deze te downloaden:

Rivierentocht gpx bestand downloaden

 


Het jaarverslag van 2020 is gereed zie rechts op deze pagina bij  "regioverslagen" >

De eerst volgende regioactiviteiten:

Deze kunt u altijd vinden op het rechterdeel van deze pagina. Alle reeds bekende regioactiviteiten van Oost Brabant in 2021 zijn hier met alle bijbehorende  informatie ingevuld.

Van alle gereden regioritten kunt u de verslagen vinden onder "Ritverslagen" en de foto's hiervan. (zie: "fotoalbums")

Heeft u ook leuke foto's gemaakt van regioactiviteiten en wilt u die delen met andere regioleden dan kunt u deze sturen naar Frits Majoie   frits@majoie.eu 


Bourgondisch Brabant.
De regio Oost Brabant telt ruim 300 leden en is een regio met Bourgondisch hart en natuurlijk vele mooie MG's !

Een regio waarbij gastvrijheid en gezelligheid voorop staan. Het echte hart van regio Oost Brabant wordt echter gevormd door mensen. Mensen die naast hun Bourgondisch hart ook hart hebben voor de MGCC. Dat komt tot uiting in de spontaniteit voor het uitzetten van ritten, het samen organiseren van activiteiten, technische clubdagen en natuurlijk het samen gaan rijden met de MG in de eigen regio, We gaan overigs ook graag elders in binnen of buitenland rijden! Op deze pagina zullen we proberen om u zo goed mogelijk te informeren over komende activiteiten zoals ritten, thema's van clubavonden of bijzondere bezoeken. Zoals al aangegeven kunt u via deze pagina ook korte verslagjes en foto's vinden.  Kijk zeker altijd even naar de agenda op "Evenementen" en voor verslagen van reeds gehouden activiteiten naar "Regioverslagen" (rechts op deze pagina.) Het contact adres voor de Regio Oost Brabant is  emailadres:  

regiooostbrabant@mgcarclub.nl of tel:

  06-12595052


Clubavonden en Regiohome Oost Brabant.

Als regel is er elke 3de vrijdag van de maand in het regiohome van Oost Brabant een clubavond aanvang 20.00 uur.  Op de clubavonden in de zomermaanden - juli en augustus - na  proberen we daar regelmatig ook een thema aan te verbinden.

Het adres van de regiohome van Oost Brabant is:

De Stapperij Spoordonkseweg 80 5688 KE Oirschot tel 0499-573671     

www.destapperij.nl


Regio fotoalbum

Voor foto's Klik op  < FOTO ALBUMS >

Op dit deel van de pagina kunt u van alle activiteiten steeds leuke foto's vinden. Heeft u ook leuke foto's van ritten en of activiteiten die de moeite waard zijn om deze op regiopagina te plaatsen. U kunt deze laten toevoegen aan het regioalbum. Zie hiervoor onderaan op de pagina het kopje: Regiofotoalbumbeheerder


Regionieuwsbrief.

De leden van de regio worden op meerdere manieren over de diverse activiteiten geinformeerd. Naast MG-nieuws en deze website is er ook met een zekere "onregelmatigheid" een Regio nieuwsbrief. De verzending hiervan gaat via uw emailadres. Voor aanmelden kunt u zich tot de regiocoordinator wenden.

Graag wensen wij u namens alle regioleden hartelijk welkom!


Het regioteam Oost Brabant:

Technische Club-en Taxatiedagen:            Marius Erven en Gert Stolk

Regiofotoalbum beheerder/fotogalerie:   Frits Majoie

Financiele rapportage en advies:                Bert van den Nieuwenhuijzen

Waarnemend Regio Coordinator:               Johan Vos,

Regiocoordinator   Jan Wijnen  Hunze 13 5032 ET Tilburg  

013-4670275  of  

06-12595052

        regiooostbrabant@mgcarclub.nl


 

Clubavonden en Clubhome/locatie

Elke derde vrijdag van de maand is er een clubavond. Aanvang: 20.00 uur.

De clubavonden worden gehouden in "De Stapperij" Spoordonkseweg 80 5688 KE Oirschot tel: 0499-573671  www.stapperij.nl  Op de regioclubavonden zijn ook leden uit andere regio's steeds van harte welkom!

Clubavonden met thema

Met een zekere regelmaat proberen we deze regioclubavonden te verrijken met een interessant thema over alles en nog wat rondom onze hobby. De aankondiging van de thema's kunt u vinden in de "Regio evenementen" rechts op de pagina. Heeft u nog ideeën en voor een thema op een van de komende clubavonden? Email naar:  regiooostbrabant@mgcarclub.nl

  Ondersteuning

De regio kent vele actieve leden waar de regiocoördinator op kan terugvallen. Veel zaken worden spontaan achter de schermen door de leden geregeld. Een regiocoördinator is ook wel eens niet beschikbaar. Daarom heeft hij zich verzekerd van een ondersteuner en waarnemer;
Johan Vos.
Burgemeester Kolfschotenstraat 5
5616 DD Eindhoven T. 040- 2516167

  Regiofotoalbumbeheerder

Het regiofotoalbum wordt beheerd door Frits Majoie. Hij draagt zorg dat de toegezonden foto's van ritten en activiteiten op de regiopagina komen.  Dit kan zijn als een foto bij een verslag maar ook het plaatsen van een fotorapportage onder het kopje "fotoalbum". Foto's voor het regioalbum kunt u zenden naar Frits Majoie

frits@majoie.eu   

(Vermeld bij de foto's de datum en de benaming van de rit of activiteit.)


 

Copyright 2021 MG Car Club Holland | Privacyverklaring | Realisatie BenedenBoven | Photos courtesy of Petrolicious.com