Lid worden Forum Links Contact Inloggen op Mijn MG

Oost-Brabant

Op deze welkomst pagina van de regio Oost Brabant zijn alle belangrijke zaken te vinden over alle komende activiteiten, ritten en verslagen hiervan en andere mededelingen van de regio.  

Code oranje en voorheen Covid 19 en  de regio Oost Brabant.

De evenementen van de MGCC en van de regio Oost Brabant kunnen soms door overheidsregels (Covid 19 of slecht weer, code Oranje niet of maar gedeeltelijk doorgaan. Kijk daarom voor de laatste Info altijd even op deze pagina! 


Korte berichten: 

Het jaarverslag over 2023 is gereed (Zie verslagen).

Filmpje Meijerijrit 23 april 2023

Dit hadden we nog te goed!

Jubileumweekend  30 jaar regio Oost Brabant.  Eddie Oomen heeft tijdens dit geslaagde jubileum een mooie fotorapportage gemaakt. Binnenkort kunt u deze bekijken op het regiofotoalbum.   

25 jaar lid MGCC. In 2023 heeft de regio Oost Brabant 4 jubilarissen die 25 jaar lid zijn van de MGCC. Wie? kijk bij regionieuws.  

Ladiesnight 17-11, van deze clubavond met een workshop voor het maken van een Kerstdecoratie is een verslag te vinden bij "regioverslagen"

Ledverlichting in uw klassiek MG. Het verslag van de clubavond Ledverlichting is toegevoegd aan de Regio verslagen.

Het verslag van de "Verrassingsrit met lunch" op 17 september is nu te lezen bij "Regio verslagen"

Natuurlijk zijn hier ook de Meijerijrit van 23/4, de Hemelvaartsrit van 18/5, de Brabant Limburgrit 4-6 de Midzomerwandeling van 2 juli, de Landelijke rit; De Biesbostour van 9 juli en de Regiorit MG meets Morgan van 30 juli te vinden!"  

De eerst volgende regioactiviteiten:

Deze kunt u altijd vinden op het rechterdeel van deze pagina. Alle reeds bekende regioactiviteiten van Oost Brabant in 2021 zijn hier met alle bijbehorende  informatie ingevuld.

Van alle gereden regioritten engehouden clubavonden met een thema kunt u de verslagen vinden onder "Regioverslagen" en de foto's hiervan. (zie: "fotoalbums")

Heeft u ook leuke foto's gemaakt van regioactiviteiten en wilt u die delen met andere regioleden dan kunt u deze sturen naar Frits Majoie   frits@majoie.eu 


Bourgondisch Brabant.
De regio Oost Brabant telt ongeveer  300 leden en is een regio met Bourgondisch hart en natuurlijk vele mooie MG's !

Een regio waarbij gastvrijheid en gezelligheid voorop staan. Het echte hart van regio Oost Brabant wordt echter gevormd door mensen. Mensen die naast hun Bourgondisch hart ook hart hebben voor de MGCC. Dat komt tot uiting in de spontaniteit voor het uitzetten van ritten, het samen organiseren van activiteiten, technische clubdagen en natuurlijk het samen gaan rijden met de MG in de eigen regio, We gaan overigs ook graag elders in binnen of buitenland rijden! Op deze pagina zullen we proberen om u zo goed mogelijk te informeren over komende activiteiten zoals ritten, thema's van clubavonden, technische clubdagen of taxatiedagen. Zoals al aangegeven kunt u via deze pagina ook korte verslagjes en foto's vinden.  Kijk zeker altijd even naar de agenda op "Regio-Evenementen" en voor verslagen van reeds gehouden activiteiten naar "Regioverslagen" (rechts op deze pagina.) Het contact adres voor de Regio Oost Brabant is  emailadres:  

regiooostbrabant@mgcarclub.nl of tel:

  06-12595052


Clubavonden en Regiohome Oost Brabant.

Als regel is er elke 3de vrijdag van de maand in het regiohome van Oost Brabant een clubavond aanvang 20.00 uur.  Op de clubavonden in de zomermaanden - juli en augustus - na  proberen we daar regelmatig ook een thema aan te verbinden.

Het adres van de regiohome van Oost Brabant is:

"Komaen" Spoordonkseweg 80 5688 KE Oirschot tel 0499-573671     

www.Komaen.nl


Regio fotoalbum

Voor foto's Klik op  < FOTO ALBUMS >

Op dit deel van de pagina kunt u van alle activiteiten steeds leuke foto's vinden. Heeft u ook leuke foto's van ritten en of activiteiten die de moeite waard zijn om deze op regiopagina te plaatsen. U kunt deze laten toevoegen aan het regioalbum. Zie hiervoor onderaan op de pagina het kopje: Regiofotoalbumbeheerder


Regionieuwsbrief.

De leden van de regio worden op meerdere manieren over de diverse activiteiten geinformeerd. Naast MG-nieuws en deze website is er ook met een zekere "onregelmatigheid" een Regio nieuwsbrief. De verzending hiervan gaat via uw emailadres. Voor aanmelden kunt u zich tot de regiocoordinator wenden.

Graag wensen wij u namens alle regioleden hartelijk welkom!


Het regioteam Oost Brabant:

Technische Club-en Taxatiedagen:        Marius Erven

                                                                    Gert Stolk

                                                                    Peter Soons,

                                                                    Peter van Poppel                                                                                                                                                                          Wilco van Bakel

Regiofotoalbum beheerder/fotogalerie:Frits Majoie

Financiele rapportage en advies:           Bert van den Nieuwenhuijzen

Waarnemend Regio Coordinator:          Johan Vos,

Regiocoordinator   Jan Wijnen  Hunze 13 5032 ET Tilburg  

  

06-12595052

        regiooostbrabant@mgcarclub.nl


 

Clubavonden en Clubhome/locatie

Elke derde vrijdag van de maand is er een clubavond. Aanvang: 20.00 uur.

De clubavonden worden gehouden in "Komaen" Spoordonkseweg 80 5688 KE Oirschot tel: 0499-573671  www.komaen.nl  Op de regioclubavonden zijn natuurlijk ook leden uit andere regio's steeds van harte welkom!

Clubavonden met en zonder thema maar altijd met gezelligheid

Met een zekere regelmaat proberen we deze regioclubavonden te verrijken met een interessant thema over alles en nog wat rondom onze hobby. De aankondiging van de thema's kunt u vinden in de "Regio evenementen" rechts op de pagina. Heeft u nog ideeën en voor een thema op een van de komende clubavonden? Email naar:  regiooostbrabant@mgcarclub.nl

In de zomermaanden (juli, augustus, en september) wordt er geen thema gepland. We houden dan een Club/Praatavond. We hopen deze dan te kunnen doorbrengen op het terras, Vandaar uit kunnen we genieten van een uitzicht op onze mooie (regio) MG's.  Op zo;n zomeravond gaan vaak de motorkappen open en is wat daar te zien is vaak aanleiding om wat te vragen, te leren of gewoon wat te kletsen.   

  Ondersteuning

De regio kent vele actieve leden waar de regiocoördinator op kan terugvallen. Veel zaken worden spontaan achter de schermen door de leden geregeld. Een regiocoördinator is ook wel eens niet beschikbaar. Daarom heeft hij zich verzekerd van een ondersteuner en waarnemer;
Johan Vos.
Burgemeester Kolfschotenstraat 5
5616 DD Eindhoven T. 040- 2516167

  Regiofotoalbumbeheerder

Het regiofotoalbum wordt beheerd door Frits Majoie. Hij draagt zorg dat de toegezonden foto's van ritten en activiteiten op de regiopagina komen.  Dit kan zijn als een foto bij een verslag maar ook het plaatsen van een fotorapportage onder het kopje "fotoalbum". Foto's voor het regioalbum kunt u zenden naar Frits Majoie

frits@majoie.eu   

(Vermeld bij de foto's de datum en de benaming van de rit of activiteit.)


 

 

Clubritten Nieuw

De clubritten van Regio Oost Brabant kunnen worden gedownload in de clubritten database.

Bekijk de clubritten

Regio bestanden

2023 Sint nicolaas jan-1-1.JPG
Copyright 2024 MG Car Club Holland | Privacyverklaring | Realisatie BenedenBoven | Photos courtesy of Petrolicious.com