Lid worden Forum Links Contact Inloggen op Mijn MG
Zuid

Midden Limburgrit 2023

In tegenstelling tot eerdere aankondigingen is deze rit NIET door Jan & Yvonne uitgezet aangezien zij samen met Peter en Monique Frans en Yolanda en Jos en Tiny in de Ardeche verblijven. Tijdens de rit, zal voor deze door Peter en Monique uitgezette rit, de honneurs worden waargenomen door Hans Nieuwenhuis. Hij is ook namens het DB aanwzig tijdens deze rit.

Het is een route dit keer in een lusvorm van ca. 120 km vanuit "Oetsjpanning de Meulenberg"in Melick. Inloop vanaf 10.00 uu, briefing 10.45 met aansluitend vertrek. De route brengt ons vanuit Melick via Roermond naar de duitse grensstreek en weer terug. Onderweg zijn diverse mooie landelijke hoogtepunten, culturele hoogstandjes en waterpartijen te zien. Ook zijn er volop gelegenheden voor een hapje en een drankje. Daar waar dit van toepassing is zijn er in het routeboek foto's opgenomen van de verkeerssituatie ter plekke en waar bezienswaardigheden zich bevinden langs de route. De deadline voor inschrijving is zaterdag 16 september. De ksten bedragen € 5,00 pp, voor koffie/thee met een stukje vlaai en het routebook. Wie zich niet aanmeldt en op de bonnefooi komt dient zijn koffie en vlaai ter plekke zelf af te rekenen bij de uitbaters, maar bedenk wel dat het aantal routebooks niet oneindig voorradig is. Nu maak hopen op goed weer, dat valt vooraf niet te plannen.

Overzicht

Wanneer?
Zondag 24 september 2023 10.00 Zet in mijn agenda (ics)
Locatie
Oetsjpanning de Meulenberg, Waterschei 71, 6074 ES Melick
Prijs
€ 5,- per persoon

Koppeling met jouw agenda

Op deze website vind je een overzichtelijke agenda met alle evenementen van de MG Car Club Holland. Wil jij deze evenementen automatisch in de Outlook, Apple of Google agenda krijgen? Abonneer je dan direct.

Bekijk uitleg
Copyright 2024 MG Car Club Holland | Privacyverklaring | Realisatie BenedenBoven | Photos courtesy of Petrolicious.com