Lid worden Forum Links Contact Inloggen op Mijn MG

Zuid

Onze regio telt ongeveer 100 leden, van de 2.500 leden die de MG CarClub Holland heeft

Het Limburgse landschap mag zich vooral de laatste jaren verheugen in een brede belangstelling van oldtimerliefhebbers.

Onze provincie bevat zowel een heuvellandschappelijk- alsook een vlak gedeelte. Het vriendelijk heuvellandschap van Zuid-Limburg, met de Vaalserberg (321 meter) als het hoogste punt van Nederland, de groene en waterrijke Maasvallei in Midden-Limburg, het Peelgebied en de uitgestrekte bos- en heidearealen in Noord-Limburg vormen een in Nederland unieke combinatie van grote landschappelijke afwisseling die Limburg bij uitstek geschikt maakt voor toerisme en recreatie. Er wordt door onze leden actief deelgenomen aan zowel de praatochtend alsook de regionale ritten.


De MG Car Club Holland heeft 10 regio's waarvan regio Zuid er een is. In onze agenda op deze pagina kunt U onze activiteiten lezen gedurende het seizoen. Het organiseren van praatochtenden is een van onze activiteiten. Tevens organiseert de regio een aantal ritten per jaar die door iedereen gereden kan worden. Deze ritten gaan voornamelijk door het Limburgse land, de Ardennen, de Voerstreek, de Eifel en de Kempen. Elke regio dient eens per jaar een Landelijke rit uit te zetten, die bestaat uit een puzzel- en/of een toerrit.

Graag nodigen wij jullie uit op een van onze evenementen.
Het Regioteam bestaat uit:

Regio Coördinator Frank  Haasen , Jan Lenders penningmeester Frans Kooiman Secretaris, Peter Corvers Rit coordinator, Tiny Nuchelmans Website en Nieuwsblad

 Met vragen kunt u terecht via ons mailadres: regiozuid@mgcarclub.nl


 

Clubritten Nieuw

De clubritten van Regio Zuid kunnen worden gedownload in de clubritten database.

Bekijk de clubritten

Regio evenementen

Alle evenementen

Regio verslagen

Alle verslagen

Regio bestanden

het-mooie-limburgs-landschap.jpg
Copyright 2024 MG Car Club Holland | Privacyverklaring | Realisatie BenedenBoven | Photos courtesy of Petrolicious.com