Lid worden Forum Links Contact Inloggen op Mijn MG
West Landelijk

"Op zoek naar het Voorjaar"


 Start:  Pannenkoeken boerderij "de hooiberg", Wassenaarseweg 79, (t.o. ingang Panbos), 2223 LA Katwijk


‘Op zoek naar het voorjaar’

In de tweede Landelijke rit van het seizoen gaan we op zoek naar het voorjaar.

We starten aan de rand van de duinen, niet ver van de Noordzee kust.

Via de ontluikende bollenvelden gaan we de polders in. Bij Lisserbroek kruisen we de ringvaart van de Haarlemmermeerpolder. Bij Oude Wetering gaan we terug Zuid-Holland in. Via de Googerpolder en de Veenderpolder. Gaan we door Roelofarendsveen richting de Wijde Aa. Inmiddels zijn we in het Groen Hart aangekomen. In dit gebied gaan we zeker enkele weidevogels zien die zeker ook zin in het voorjaar hebben. Na een rit van ca 90 kilometer eindigen we aan de zuidkant van het Groene Hart zullen ook wij weer zin hebben in het voorjaar en een nieuw ritten seizoen.
De rit wordt uitgezet door Wim van Rijn.

De start van de ‘Op zoek naar het voorjaar’ rit is bij Pannenkoeken Boerderij ”de Hooiberg”, Wassenaarseweg 79 (t.o. ingang Panbos), 2223 LA Katwijk. Vanaf 11:00 uur bent u welkom, om 12:00 uur zullen we starten.

NOTE: Het vinden van start- en finishlocaties wordt, zeker in de Randstad, alsmaar moeilijker. In veel gevallen is er wel een locatie met een ruime parkeergelegenheid te vinden. Maar de horecagelegenheden kampen vaak met personele onderbezetting. In overleg met Pannenkoeken Boerderij “de Hooiberg” geeft u vooraf aan of u bij aankomst van koffie/thee + gebak arrangement gebruik wil maken. Hoe werkt dit? Bij inschrijving kunt u kiezen voor ontvangst met koffie/thee + appelgebakje. Wilt u gebruik maken van de koffie/thee + gebakje arrangement betaalt u slechts €5,00 per persoon. Dit is een gereduceerd bedrag, het andere gedeelte wordt u door de Regio West aangeboden. Mocht u hier gebruik van willen maken dan is dat mogelijk, u kunt dan niet aanschuiven bij de koffie/thee + gebakje ontvangst. U bent uiteraard wel welkom om zich aan te melden en plaats te nemen in de Pannenkoeken Boerderij. 

Let u dus goed op bij het aanmelden dat u juiste optie aanvinkt voor koffie/thee + appelgebakje arrangement of voor helemaal niets.