Lid worden Forum Links Contact Inloggen op Mijn MG

West

16881-zeildoek 


Op vrijdag 12 januari van dit jaar, hebben we een gezellige Nieuwjaarsreceptie gehouden met vele Regio West leden. Toen is er een zo volledig mogelijk programma 2024 gepresenteerd voor de Regio West Clubritten en Clubavonden/ Clubbezoeken. Noteer de volgende data's in uw agenda en dan zien we u uiteraard graag op de verschillende momenten hiervan langskomen, uiteraard zijn alle data's onder voorbehoud. Bij vragen of onduidelijkheden m.b.t. de verschillende activiteiten kan u ons altijd benaderen hierover. In het loop van het jaar wordt u d.m.v. nieuwsbrieven regelmatig op de hoogte gehouden en gevraagd u zich aan te melden via de Regio Evenementen aanmeld button op deze website.  


Algemene info

In onze regio, waarin het niet alleen goed toeven is maar ook goed rijden, over de vele mooie weggetjes en langs rivieren en riviertjes in de diverse landschappen waaronder ook de Zuid-Hollandse eilanden, mogen wij ons gelukkig prijzen met een groot aantal leden (400 leden per 01-01-2024!).

Het regioteam doet dan ook zijn uiterste best al deze leden te voorzien van een verscheidenheid aan activiteiten.

Hebt u vragen of een idee voor de invulling van een thema-avond, deze avonden kunnen natuurlijk ook gecombineerd worden met onderwerpen die voor de dames interessant zijn, aarzel dan niet om e.e.a. kenbaar te maken op onze clubavonden of per e-mail. Ook alle andere ideeën en/of suggesties kunt u sturen naar 1 van de onderstaande adressen.

Lijkt het u leuk om ook eens een rit uit te zetten voor onze regio dan kunt u natuurlijk, indien wenselijk, op de volledige ondersteuning rekenen van het Regioteam om e.e.a. te realiseren. Diverse leden zijn u reeds voorgegaan dus schroom niet en stuur uw idee naar onze regiocoördinator.

WIJ REKENEN OP UW INZET!


Clubavond

!e vrijdag van de maand, behalve in augsutus.

Adres : Dorpshuis "Op Moer" Raadhuistraat 40, 2751AW Moerkapelle


Navigeren

In 2014 zijn we in Regio West serieus begonnen met het rijden van toerritten met behulp van een navigatie-apparaat zoals bijvoorbeeld de TomTom. Bert Ewalds en Roel Stassen waren de belangrijkste drijfveren achter dit initiatief. Het is goed te zien dat veel andere regio's dit initiatief omarmt hebben en inmiddels ruim de mogelijkheid van een toerrit rijden d.m.v. navigatie aanbieden.

Zie voor uitleg van de navigatie apparatuur bij "Technische Artkelen" onder het kopje "Navigeren"!


Het regio West Team 2024

  • Ad Dekker                :     Regio coördinator 
  • Marco Gonsalves    :     Assistent Regio coördinator
  • Wim van Rijn           :     Ritten coördinator
  • Anja Dekker            :     Penningmeester
  • Vacature                 :      ……………………………….

240112 mgccrw nieuwjaarbijeenkomst-19 

v.l.n.r. Anja Dekker, Ad Dekker, Wim van Rijn en  Marco Gonsalves


Contact

Regiocoördinator(s)

Ad Dekker :  Regio coördinator &  Marco Gonsalves :  Assistent Regio coördinator -  Email Regio :  regiowest@mgcarclub.nl 

Copyright 2024 MG Car Club Holland | Privacyverklaring | Realisatie BenedenBoven | Photos courtesy of Petrolicious.com