Links Forum Inloggen op Mijn MG

West

Regio West


In onze regio, waarin het niet alleen goed toeven is maar ook goed rijden, over de vele mooie weggetjes en langs rivieren en riviertjes in de diverse landschappen waaronder ook de Zuid-Hollandse eilanden, mogen wij ons gelukkig prijzen met een groot aantal leden (461 leden per 01-01-2020!).

Het regioteam doet dan ook zijn uiterste best al deze leden te voorzien van een verscheidenheid aan activiteiten.

Hebt u vragen of een idee voor de invulling van een thema-avond, deze avonden kunnen natuurlijk ook gecombineerd worden met onderwerpen die voor de dames interessant zijn, aarzel dan niet om e.e.a. kenbaar te maken op onze clubavonden of per e-mail.
Ook alle andere ideeën en/of suggesties kunt u sturen naar 1 van de onderstaande adressen.

Lijkt het u leuk om ook eens een rit uit te zetten voor onze regio dan kunt u natuurlijk, indien wenselijk, op de volledige ondersteuning rekenen van het Regioteam om e.e.a. te realiseren.
Diverse leden zijn u reeds voorgegaan dus schroom niet en stuur uw idee naar onze regiocoördinator. WIJ REKENEN OP UW INZET!


Regiocoordinator & webbeheerder

Roel Stassen: Regio coordinator

Mobiel: 06-15668881  (10.00-22.00 uur)


Clubavond

Elke eerste vrijdag van de maand, aanvang 20.00 uur(behalve de maanden juli en augustus). Clubavonden en andere evenementen vind je altijd terug onder 'evenementen' op deze website.

Dorpshuis "Op Moer"
Raadhuisstraat 40
2751 AW Moerkapelle


Regio West en Corona

Thema avonden:

Ik heb met Wilma (onze uitbaatster van “Op Moer”) gesproken en wij kwamen samen tot de conclusie dat het ondoenlijk is om thema/praat avonden te houden omdat de capaciteit van de ruimtes qua de hoeveelheid te ontvangen leden naar circa 20% wordt gereduceerd.

Er is nu met de nieuwe maatregelen plaats voor circa 20 leden maximaal in de grote zaal!!!

Zodoende gaan wij weer aanvangen met thema-avonden als “Het Nieuwe Normaal” weer wordt veranderd naar het “oude” normaal.

Het is jammer maar gezien de situatie niet anders. En dan heb ik het nog niet over de risico’s waaraan ouderen binnen onze club kunnen worden bloot gesteld.

Regio Ritten:

Voor de regio ritten geldt hetzelfde als bovenstaande de 1,5 meter  “Het Nieuwe Normaal” en hierbij ook nog dat evenementen tot 1 september niet mogelijk zijn.

Normaal zijn wij gewend tussen 30 en 70 MG’s die deel nemen met een rit en dit geeft maximaal 140 deelnemers. Hoe wij dit gaan oplossen ná 1 september of als de datum dan weer niet verlaat wordt?

Gezien de risico’s voor de deelnemers en beschikbaarheid van de horeca locaties moeten wij afzien van het rijden in groepsverband met onze MG’s totdat de regelgeving weer naar “Het Oude Normaal” wordt bijgesteld.

Gezien bovenstaande heeft het regioteam besloten de komende maanden geen activiteiten op te starten.

Dus geen clubavonden en geen toertochten.

Wanneer wij wel mogelijkheden zien, hoort u uiteraard direct van ons. 

Als u behoefte heeft om informatie kunt u ons altijd bellen of mailen.

Het Regio Team ziet u graag weer terug in goede gezonde toestand  hopelijk binnen afzienbare tijd.

Roel Stassen

U kunt mij altijd bellen: 06-15668881 of mailen: roel.stassen@upcmail.nl


Navigeren

In 2014 zijn we in Regio West serieus begonnen met het rijden van toerritten met behulp van een navigatie-apparaat zoals bijvoorbeeld de TomTom. Bert Ewalds en Roel Stassen waren de belangrijkste drijfveren achter dit initiatief.

Zie voor uitleg van de navigatie apparatuur bij "Technische Artkelen"
onder het kopje "Navigeren"!

Het regio team 2020

v.l.n.r. Ineke Stout, Ad Dekker, Roel Stassen, Ad Stuurman en Henk van Deventer.


 

Copyright 2021 MG Car Club Holland | Privacyverklaring | Realisatie BenedenBoven | Photos courtesy of Petrolicious.com