Links Forum Inloggen op Mijn MG
West Landelijk

Landelijke rit Regio West


The fly and drive vacation summer ride

Voor de landelijke rit van "Regio West" starten we in vakantiesferen. De startlocatie heeft in ieder geval uitzicht op vertrekkende vliegtuigen vol met vakantiegangers. De deelnemers aan de ride zullen zich mogelijk ook in een vakantiesfeer kunnen wanen, restaurant SPAZIO is namelijk gevestigd in een replica van de vertrekhal van het voormalig Waalhaven vliegveld. Op het terras en ook op de eerste verdieping is er vrij uitzicht op de start- en landingsbanen van ROTTERDAM - The Hague Airport.

spazio   spazo - terras 

In het Italiaans ingerichte restaurant en met een mooie Nederlands zon zullen de deelnemers zich in vakantiestemming kunnen wanen.

De rit, overigens beschikbaar gesteld door onze vrienden van de SAAB automobielclub Nederland, brengt de deelnemers via de Oostkant van Rotterdam snel naar een polder omgeving. In de Alblasserwaard volgen we een groot deel van het riviertje de Alblas. Via de Molenlanden brengt het Schoonhovense veer ons weer richting het riviertje de Vlist. Via Haastrecht gaat de route langs de Hollandsche IJssel naar Oudewater. Via de Waarderpolder en de tolbrug (op zondag tolvrij) van Nieuwerbrug rijden we langs Bodegraven richting Zwammerdam.

veerdienst-schoonhoven-twee-ponten-bij-elkaar-slideshow  waarderbrug 

De finish is bij restaurant ’t ZWAANTJE hier komt vast en zeker het vakantiegevoel weer terug, in deze rustige omgeving kunnen we genieten van het mooie uitzicht op de tuinen en polderomgeving. Voor diegene die het willen kunnen hier een speciaal MG Vacation 3-gangen menu reserveren. Als u zich heeft aangemeld voor de landelijke rit krijgt u van ons een reactie m.b.t. wat de twee menu's inhouden en de kosten die eraan verbonden. 

Overzicht

Wanneer?
Zondag 10 juli 2022 12.00 - 18.00 Zet in mijn agenda (ics)
Locatie
Restaurant SPAZIO , Malpensebaan 3 in Rotterdam (Rotterdam The Hague Airport)
Inschrijvingen
142 / 175
Aanmelden
Log hier in om je aan te melden voor dit evenement.

Koppeling met jouw agenda

Op deze website vind je een overzichtelijke agenda met alle evenementen van de MG Car Club Holland. Wil jij deze evenementen automatisch in de Outlook, Apple of Google agenda krijgen? Abonneer je dan direct.

Bekijk uitleg
Copyright 2022 MG Car Club Holland | Privacyverklaring | Realisatie BenedenBoven | Photos courtesy of Petrolicious.com