Lid worden Forum Links Contact Inloggen op Mijn MG
Oost Brabant Landelijk

Landelijke rit Oost Brabant 9 juli "De Biesboschtour"


Op zondag 9 juli verzorgt de regio Oost Brabant met "De Biesbosch tour" als de Landelijke rit. 

De Biesbosch is een Nationaal Park. In 1994 kreeg de streek de titel: Nationaal Park De Biesbosch, De Biesbosch is een zeer waterrijk natuur en recreatiegebied. Kenmerkend zijn de zoetwatergetijden, de kreken en de wilgenvloedbossen Het bestaat uit een aantal riviereilanden en zand- en slikplaten in de provincies Noord Brabant en Zuid Holland. Ze liggen tussen de rivieren Boven Merwede en Amer en worden doorsneden door de kunstmatige rivier de Boven Merwede.nl . Meer infomatie www.npdebiesbosch.nl 

Natuurlijk is dit bijzondere natuurgebied niet geheel te bekijken en te ervaren vanuit een auto. Maar de uitzetters Jopie en Jacques Ophorst slagen er wonderwel in om hier toch heel dicht bij te komen! Zij laten ons starten vanuit het Dorpsplein van Waspik. Zij sturen ons dan via een landelijke polderroute naar dit grootste zoetwatergetijdengebied van Europa. De start is om 12.00 uur. De ontvangst is vanaf 11.00 uur Aanmelden noodzakelijk!


 

Overzicht

Wanneer?
Zondag 09 juli 2023 12.00 - 17.00 Zet in mijn agenda (ics)
Locatie
Eetcafe "HIERIEST" Raadhuisstraat 10 5165 CH Waspik www.hieriest.nl 06 37329146
Inschrijvingen
18 / 75
Aanmelden
Log hier in om je aan te melden voor dit evenement.

Koppeling met jouw agenda

Op deze website vind je een overzichtelijke agenda met alle evenementen van de MG Car Club Holland. Wil jij deze evenementen automatisch in de Outlook, Apple of Google agenda krijgen? Abonneer je dan direct.

Bekijk uitleg
Copyright 2023 MG Car Club Holland | Privacyverklaring | Realisatie BenedenBoven | Photos courtesy of Petrolicious.com