Lid worden Forum Links Contact Inloggen op Mijn MG
Zuid

Clubweekend 2023

 

Zoals jullie allen wel bekend is organiseren we elk jaar een gezellig club weekend in het voorjaar. (tenzij corona roet in het eten gooit). N.a.v. de enquête en de mondelingen bevindingen na afloop vh weekend in Daun zijn we als organisatie dit jaar eens gaan zoeken op Nederlands grondgebied. Alhoewel het telkens een crime is om als groep voor een schappelijke prijs in het voorjaar een leuk, net en gezellig hotel te vinden, is het ons ook dit keer dan toch weer gelukt. In het jaar 2023 gaan we naar de Veluwe toe en wel vanaf vrijdag de 26e t/m de 28e mei. We verblijven dan in het Fletcher hotel de Wipselberg in Beekbergen (https://www.hoteldewipselberg.nl/) Mooi centraal gelegen met allerlei bezienswaardigheden in alle windrichtingen. Variërend van wandelen in de natuur, dierentuinen, automusea, stoomtreintje, kunstmusea, stadsbezichtingen etc. etc. Ook hebben we als organisatie rekening gehouden met de diverse hondenbezitters in ons midden en zodoende kunnen die mensen hun hond gewoon meenemen, echter voor 15 euro per nacht. Dit goed aangeven bij het boeken. Tijdens ons verblijf aldaar kunnen we beschikken over een groot mooi houten chalet met binnen/buitenterras en eigen bar. Aldaar gebruiken we dan gezamenlijk het avondeten en het borrelen achteraf. We vertrekken vanuit het Boshotel In Vlodrop (https://www.boshotel.nl/) Op een voor eenieder aanvaardbare tijd na het genot van een voor onze regio zo bekende kop koffie met vlaai. Voor wie dat wil (optioneel dus) kan er via de organisatie worden deelgenomen aan een ontbijtbuffet voor ca. 17.50 pp. Wij als organisatie geven dan het aantal deelnemers door aan het boshotel echter dient iedereen dan zelf ter plekke af te rekenen voor dit optionele ontbijtbuffet. Wat gaat ons dit weekend nou kosten:

Voor 2 x slapen met 2x uitgebreid ontbijtbuffet en 2x diner kost dit weekend per koppel ca. 425 euro & singles betalen 275 euro. Dit is dus exclusief het ontbijtbuffet bij vertrek en de eventuele meereizende hond.

We hebben een optie voor 25 kamers, dus bekijk je eens beide locaties op internet en schrijf je snel in want dit is echt een koopje. De informatie mbt het optionele ontbijtbuffet is duidelijk omschreven op de website vh Boshotel. 

  • Mocht nu achteraf blijken dat we, om welke reden dan ook, weer geld over hebben wordt dit naar ratio weer teruggestort aan de deelnemers.
  • - Je deelnamebewijs aan de bankgiro-/vrienden-/postcodeloterij geeft je in deze regio veel kortingen of zelfs vaak gratis toegang tot musea, kastelen etc.

DUS: Bekijk de info eens op internet, regel je verlof indien van toepassing en schrijf je tijdig in want vol is vol. Vergeet ook niet een annuleringsverzekering af te sluiten mocht corona weer opduiken. Tijdens de komende praatochtend 27 november 2022 zullen we mbt dit weekend nog een presentatie geven en kunnen jullie vragen stellen. De uiterlijke inschrijfdatum is 01 december 2022. 

m.vr.gr

De organisatie

Yolanda & Frans, Monique & Peter.

Overzicht

Wanneer?
Vrijdag 26 mei 2023 10.00 - Zondag 28 mei 2023 18.00 Zet in mijn agenda (ics)
Locatie
Fletcher de Wipselberg in Beekbergen
Prijs
€ 425,-

Koppeling met jouw agenda

Op deze website vind je een overzichtelijke agenda met alle evenementen van de MG Car Club Holland. Wil jij deze evenementen automatisch in de Outlook, Apple of Google agenda krijgen? Abonneer je dan direct.

Bekijk uitleg
Copyright 2023 MG Car Club Holland | Privacyverklaring | Realisatie BenedenBoven | Photos courtesy of Petrolicious.com