Lid worden Forum Links Contact Inloggen op Mijn MG

Oost

Twente en een groot gedeelte van de Achterhoek maken deel uit van de Regio Oost


Volgens het Twentse volkslied is Twente het land van de arbeid en het land der natuur. Natuurlijk geldt dit ook voor de Achterhoek. Het landschap is kleinschalig en bestaat uit bossen, essen, heidevelden, beken, korenakkers en weilanden. Ook zijn er vele kastelen en landgoederen. Een prachtige omgeving om met de MG over de vele kleine weggetjes een toerrit te maken.  

Regio Oost is een gezellige, sociale club met 165 leden. Het jaar beginnen wij met het Annual Dinner. Vier keer per jaar worden er interessante thema-avonden georganiseerd. Een gastspreker komt vertellen over MG-gerelateerde onderwerpen of we gaan op excursie naar een bijzonder bedrijf. Omdat de dames elkaar ook wel eens op een andere manier willen treffen, wordt er eens per jaar een Ladies Day georganiseerd.  
Het toerseizoen begint tweede paasdag met de gewoonlijk druk bezochte 'preuverie'. Daarnaast zijn er nog 5 andere ritten, waaronder een landelijke rit. Omdat de club graag wat wil doen voor de medemens, wordt er een 'goede doelen rit' georganiseerd. Tenslotte is er nog een 'weekendrit' en een 'low-budget-weekend' waaraan een beperkt aantal equipes tegen betaling deel kunnen nemen. Kijk eens op de site bij 'evenementen', 'ritverslagen' en 'themaverslagen' om een goede indruk te krijgen van de activiteiten van Regio Oost. 

Heeft u een MG, of denkt u in de toekomst er één te willen kopen, kom dan eens kijken bij onze Regio. Als u zich vooraf aanmeldt bij de Regio-coördinator, zullen wij u hartelijk ontvangen.


Het Regioteam 
Bestaat uit een Regio-coördinator en vier andere bestuursleden. In de foto hieronder staan de namen en de functies van de leden. Heeft u vragen over de MG Car Club Regio Oost, dan kunt u contact opnemen met de Regio-coördinator Jan Hunink, telefonisch bereikbaar onder nummer  06 14510980 , of mailen naar: regiooost@mgcarclub.nl


Wijzigen of annuleren van evenementen
Indien door omstandigheden een evenement een wijziging ondergaat of niet doorgaat, zal de informatie daarover op de regio Oost pagina van de website vermeld worden. Clubleden, die hun e-mail adres opgegeven hebben, krijgen dan ook via de mail bericht.


Oproep
Leden die hun e-mail adres nog niet hebben doorgegeven, worden vriendelijk verzocht om het alsnog te doen via:

regiooost@mgcarclub.nl


Clublocatie
 'Herberg de Pot', Potdijk 9, 7475 SL Markelo (tel 0547-361342). 

Foto Jan Sanderman. 


 

Copyright 2022 MG Car Club Holland | Privacyverklaring | Realisatie BenedenBoven | Photos courtesy of Petrolicious.com