Lid worden Forum Links Contact Inloggen op Mijn MG

Oost

Twente en een groot gedeelte van de Achterhoek maken deel uit van de Regio Oost.


 

Jaaragenda 2024 

eerstvolgende activiteit: 

Thema-avond 15 maart

Volgens het Twentse volkslied is Twente het land van de arbeid en het land der natuur. Natuurlijk geldt dit ook voor de Achterhoek. Het landschap is kleinschalig en bestaat uit bossen, essen, heidevelden, beken, korenakkers en weilanden. Ook zijn er vele kastelen en landgoederen. Een prachtige omgeving om met de MG over de vele kleine weggetjes een toerrit te maken.  

Regio Oost is een gezellige, sociale club met 140 leden. Het jaar beginnen wij met het Annual Dinner. Vier keer per jaar worden er interessante thema-avonden georganiseerd. Een gastspreker komt vertellen over MG-gerelateerde onderwerpen of we gaan op excursie naar een bijzonder bedrijf. Tevens wordt er tweemaal per jaar een sleuteldag georganiseerd. Voor de dames is er eens per jaar een Ladies Day, zodat zij elkaar ook eens op een andere manier kunnen treffen. 

Het toerseizoen begint tweede paasdag met de gewoonlijk druk bezochte 'preuverie'. Daarnaast zijn er nog 7 andere ritten, waaronder een landelijke rit. Verder is er nog een 'weekendrit'. Kijk eens op de site bij 'evenementen', 'ritverslagen' en 'themaverslagen' om een goede indruk te krijgen van de activiteiten van Regio Oost. 

Heeft u een MG, of denkt u in de toekomst er één te willen kopen, kom dan eens kijken bij onze Regio. Als u zich vooraf aanmeldt bij de Regio-coördinator, zullen wij u hartelijk ontvangen.


MG CarClub Regio Oost - Regioteam
 
Het regioteam bestaat uit een Regio-coördinator en vier andere teamleden. Hieronder staan de namen en de functies van de leden. Heeft u vragen over de MG Car Club Regio Oost, dan kunt u contact opnemen met de Regio-coördinator Frank Telgenkamp,  telefonisch bereikbaar onder nummer 06-53318523 of mailen naar: regiooost@mgcarclub.nl

Regiocoördinator

Frank Telgenkamp

Rittencoördinator 1

Harry Bruins

Rittencoördinator 2

Paul Beuvink

Redacteur MG-Blad en financieel beheerder MGCC Oost

André Broekmaat

Beheerder webite MGCC Oost

Odette Broekmaat

 

Wijzigen of annuleren van evenementen
Indien door omstandigheden een evenement een wijziging ondergaat of niet doorgaat, zal de informatie daarover op de regio Oost pagina van de website vermeld worden. Clubleden, die hun e-mail adres opgegeven hebben, krijgen dan ook via de mail bericht.


Oproep
Leden die hun e-mail adres nog niet hebben doorgegeven, worden vriendelijk verzocht om het alsnog te doen via: regiooost@mgcarclub.nl


Clublocatie
 'Herberg de Pot', Potdijk 9, 7475 SL Markelo (tel 0547-361342). 

Foto Jan Sanderman. 


 

Copyright 2024 MG Car Club Holland | Privacyverklaring | Realisatie BenedenBoven | Photos courtesy of Petrolicious.com