Lid worden Forum Links Contact Inloggen op Mijn MG

Van de (nieuwe) regiocoördinator

Oost

Mijn naam is Frank Telgenkamp. Ik ben getrouwd met Ellen en heb twee kinderen, Marije en Bart. Al jaren ben ik werkzaam in de fietsenlogistiek en heb een grote voorliefde voor Oldtimers. Na lang zoeken naar een passende en betaalbare oldtimer, ben ik uitgekomen op het merk MG. Mijn eerste kennismaking met het merk was in 2012 bij de aanschaf van een MGB restauratie project. Daar heb ik ruim 3,5 jaar aan gewerkt en in 2015 kon ik met de auto de weg op. 

Maar daar sta je als “Einzelganger” met je oldtimer. In je eentje is leuk maar het delen van je enthousiasme is nog vele malen leuker. En wat is er mooier dan een hele club MG enthousiastelingen waarmee je je passie kunt delen. Ook was ik onder de indruk van de  inspanningen van betrokken leden die zich ieder jaar weer inzetten om dit alles mogelijk te maken. De keuze om lid te worden van de MG Carclub was dan ook snel gemaakt.

Vanaf dat moment heb ik verschillende avonden en ritten meegemaakt die de club organiseerde. En als hoogtepunt jaarlijks naar het event in Houten voor de nodige onderdelen en de ontmoeting met de MG liefhebbers. En als het enigszins mogelijk was, met mijn zoon actief “racen” op het slalom event op circuit Lelystad.

Toen op de ALV in februari j.l. werd aangegeven dat ons regioteam op zoek was naar een coördinator ben ik in gesprek gegaan met Jan Hunink (vertrekkend regiocoördinator). Op basis daarvan heb ik de taak overgenomen en ben ik Jan dankbaar voor het overdragen van een goed gevulde jaaragenda 2023 en een enthousiast en compleet regioteam. Op deze manier wil ik graag een bijdrage leveren aan de club en onze mooie regio Oost vertegenwoordigen.

Frabk Telgenkamp

Copyright 2024 MG Car Club Holland | Privacyverklaring | Realisatie BenedenBoven | Photos courtesy of Petrolicious.com