Lid worden Forum Links Contact Inloggen op Mijn MG

NOORD


E-mail:  regionoord@mgcarclub.nl  / Mobiel: 06 13 38 32 66 / Facebook


REGIO NOORD
Regio Noord bestaat uit de 3noordelijke provincies Fryslân Groningen en het grootste gedeelte van Drenthe. Met in totaal 11.389 vierkante kilometer, vallen er vele kilometers te rijden door verschillende soorten landschappen. In de zomermaanden worden er voldoende clubritten georganiseerd, waar het kennismaken met dit landschap én de leden, net zo belangrijk is, als het rijden in je MG.

Meer informatie over regio Noord vind je hier.


REGIOTEAM

Dit team zorgt ervoor dat alles zo veel mogelijk op rolletjes loopt.


 • Clubavonden en Locatie 
  In hotel Onder de Linden, Brink 27, 9301 JK te Roden, houden wij elke eerste vrijdagavond van de maand een clubavond
  (uitgezonderd de maanden januari en december). Dit kan een praatavond zijn, of een avond met een thema. Er is parkeergelegenheid achter het pand.

 

 


 • Techniek
  Twee keer per jaar wordt er een sleutelochtend georganiseerd in Garage De Westerd in Peize. Soms met een thema zoals kleppen stellen. Een mooie gelegenheid om je MG eens aan de onderkant te bekijken.
  Eén keer per jaar is er de mogelijkheid om je MG in groepsverband te laten taxeren.

 • Diverse evenementen
  Een hotelweekend wordt om het jaar georganiseerd. Ook wel eens afgewisseld door een kampeerweekend. Net hoe het uitkomt in de planning.
  Jaarlijks neemt de MGCC Holland deel aan de oldtimerbeurs in de Flowerdrome te Eelde. De regio’s Noord en IJssel-Vecht organiseren samen de stand voor de MGCCH.

 • Als lid ontvangt u van alle activiteiten van Regio Noord bijvoorbeeld uitnodigingen of nieuwsberichten, een e-mail. Mocht dit niet zo zijn, stuur dan een e-mailtje naar regionoord@mgcarclub.nl.

 • 'The Marque of Friendship'
  Die vriendschap is het belangrijkste. Evenementen en clubavonden van de MGCCH Regio Noord worden georganiseerd voor de leden van de MG Car Club Holland, maar ook onze ATO- en TTO-vrienden zijn meer dan welkom. Ook vrienden die even geen MG hebben zijn welkom. Alle MG's zijn deel van die Engelse autogeschiedenis en het wordt alleen maar mooier als er meer verscheidenheid is. MG's zijn lekker Engels, vooral een beetje eigenwijzer, een beetje pittiger, een beetje... en daarmee  geven ze aanleiding om het er eens over te hebben, zo elkaar te leren kennen en die vriendschappen te ontwikkelen.

IS HET 'CABRIOWEER'? Overbodige vraag: 'Het is altijd cabrio-weer'! (Klik op de banner hieronder voor het actuele weer)
FACEBOOK
Volg regio Noord ook op Facebook, Jan Doddema verzorgt deze pagina maar u kunt ook zelf een reactie of interessant item achterlaten. klik op het onderstaand FaceBook logo. 

Vragen, reacties, suggesties, opmerkingen over de website of misschien een leuk verslag (graag met foto) van een rit en/of clubavond voor de website? Mail het naar de webredacteur Regio Noord, Tjeerd van der Meer:  mgb1970@chello.nl.
Heeft u leuke foto's van ritten of clubavonden van regio Noord dan kunt die naar Pieter Buijs sturen voor de fotogallerij.


Laatst bijgewerkt: 23-08-2022  TMVDM

Copyright 2023 MG Car Club Holland | Privacyverklaring | Realisatie BenedenBoven | Photos courtesy of Petrolicious.com