Links Forum Inloggen op Mijn MG

Zomerrit 19 juli 2020

Eindelijk was het dan zo ver dat we als regioteam Oost een Corona proof rit konden organiseren. De eerste rit in 2020! Dit wel dan op basis van door de overheid bepaalde voorwaarden, welke het MGCC Holland bestuur in richtlijnen voor de regio’s heeft vastgelegd.

Zondag 19 juli was het dan zover. Het was prachtig weer en een 25 MG’s verzamelden zich op het parkeerterrein van Akzo Nobel/ Nouryon in Hengelo. Ook konden we leden uit Veluwezoom en IJssel-Vecht verwelkomen. Aan de reacties van de leden kon je opmerken dat ieder blij was dat er weer een rit kon worden gereden. En er werd veel met de ellebogen gewerkt. Voor de Corona periode was het met de ellebogen werken not done. Tegenwoordig wordt dit aangemoedigd. Zo zie je maar weer hoe de Corona onze wereld heeft veranderd.

Praktisch iedereen had thuis de verklaring ingevuld, gedownload vanaf de website waarvan af ook de geschreven route en de gpx file konden worden binnengehaald. De route voerde ons door het zon overgoten prachtige Twentse landschap, via Diepenheim, Gelselaar naar onze clublokatie Café Herberg de Pot in Markelo. Hierhad de eigenaar voor de MG leden een deel van het terras vrijgehouden waar we, wel onder voorbehoud van de verplichte 1,5 m afstand, toch nog gezellig konden nagenieten van deze rit. Duidelijk is dat onze leden, naast de passie voor het merk MG, het sociale contact bleken te missen in de afgelopen maanden. De organisatoren Harry Bruins en Wim Laverman worden dan ook, mede door alle deelnemers, bedankt voor het uitzetten van deze rit.

Jan Hunink 

Fotoalbums

MG Car Club Holland
Op Instagram
Copyright 2020 MG Car Club Holland | Privacyverklaring | Realisatie BenedenBoven | Photos courtesy of Petrolicious.com