Links Forum Inloggen op Mijn MG

OctagonTour 2021 enquete

Landelijk

Oproep aan de (toekomstige) deelnemers voor de Octagon Tour 2021

In 2021 zullen we de 25e Octagon Tour, welke zal plaatsvinden op 18 en 19 september 2021, weer gaan rijden. Uiteraard hopen we met elkaar dat er tegen die tijd geen beperkingen meer zijn vanwege het COVID-19 virus, reden waarom de organisatie heeft besloten deze rit dit jaar niet in de maand mei, zoals gebruikelijk, te organiseren.

De organisatie is reeds druk met het bepalen van de regio en de stempelplaatsen. Zeer waarschijnijk zal de tour verreden worden in de regio Zuid-Holland - Zeeland - Brabant - Utrecht.

Dit keer willen we graag vooraf een enquete onder de (toekomstige) deelnemers houden om te inventariseren welke  wensen er zijn ten aanzien van deze tour. Zo kunnen oud deelnemers suggesties geven voor een nieuwe verfrissende tour en zijn we van toekomstige deelnemers benieuwd te horen wat voor hen belangrijk is om voor de eerste keer mee te gaan doen.

Voor leden en toekomstige leden !

Onderstaande QR code kunt u met uw telefoon of tablet scannen en wordt u zo rechtstreeks naar het enqueteformulier doorgelinkt.

U kunt ook op de volgende link klikken

Enquete formulier Octagon Tour 2021

Dit formulier kunt u vervolgens invullen en onderaan op VERZENDEN drukken. De enquete is anoniem. De uitkomsten van deze enquete zullen in MG-Nieuws van maart 2021 en hier op de website worden gepubliceerd.

De organisatie hoopt op een grote respons om zo een nog aantrekkelijker Octagon Tour voor u te kunnen organiseren en bedankt u alvast hartelijk voor uw bijdrage.


Update 12 januari 2021: de respons op deze enquete is bijzonder goed, er zijn reeds 165 formulieren ingestuurd. Met leuke suggesties voor de aankomende Tour,  mooie woorden over de afgelopen Octagon Tours, maar vooral veel nuttige in formatie voor de organisatie om mee aan de slag te gaan.

Overigens stond er onderaan op deze pagina een foutieve link. Wij hebben deze verwijderd, maar er waren reeds een 8 tal responses op. Als u de link van Survicate hebt gebruikt, wilt u dan het correcte enquete formulier (zie link hierboven) nogmaals invullen? Alvast hartelijk dank voor uw reacties.


                                                          

Copyright 2021 MG Car Club Holland | Privacyverklaring | Realisatie BenedenBoven | Photos courtesy of Petrolicious.com