Lid worden Forum Links Contact Inloggen op Mijn MG

Nationale Oldtimerdag Lelystad 2024

Landelijk

NATIONALE OLDTIMERDAG LELYSTAD

ZONDAG 16 JUNI 2024

WELKOM BIJ HET GROOTSTE GRATIS EVENEMENT IN DE BENELUX!

 

Dit jaar vind onze 38e editie plaats op zondag 16 juni en tevens het leukste Vaderdaguitje, dat vinden wij in ieder geval en ruim 20.000 bezoekers ieder jaar met ons.

Dit jaar is een van onze thema’s het 100 jarig bestaan van MG. Hiervoor hebben zich al een aantal trotse eigenaren van een MG opgegeven maar we kunnen nog wel een aantal mooie exemplaren kwijt op ons terrein.

Voor de veertigste keer organiseert het team Nationale Oldtimerdag de leukste Vaderdag van Nederland. Voor de twaalfde keer komen de automobielen, vrachtwagens, jubilerende merken auto’s en brandweerauto’s samen aan de Batavia Boulevard in Lelystad.

Editie 38 zal opnieuw een aantal heel bijzondere jubilarissen tonen, Chrysler en MG vieren beide hun 100-jarig bestaan en hebben hun medewerking toegezegd om van model één tot de hedendaagse auto’s mee te nemen. Verder verschijnen zoals altijd de eigenaren van de automobielen uit de periode “Belle Epoque” en ook is er vanaf dit jaar plaats voor Oldtimers jonger dan 40 jaar.

Zet in uw agenda Zondag 16 juni, derde zondag in juni, Vaderdag, om te kunnen genieten van een gratis evenement met voor ieder wat wils! Hèt gezinsuitje in Lelystad aan de Batavia Boulevard. U bent van harte welkom, de entree is gratis.

 

Meer info: Nationale Oldtimerdag Lelystad  Inschrijven kan via het aanmeldingsformulier op onze website.

 

Copyright 2024 MG Car Club Holland | Privacyverklaring | Realisatie BenedenBoven | Photos courtesy of Petrolicious.com