Lid worden Forum Links Contact Inloggen op Mijn MG

European Event of the Year 2024 in Luxemburg

Internationaal

De datum

Zoals aangekondigd is de datum van 1 augustus tot 4 augustus.

Het basiskamp

Het maximum aantal deelnemers is 250 – 300 voertuigen. In Luxemburg komen niet al te veel hotels in aanmerking, want het gaat niet alleen om het vinden van voldoende kamers, maar ook om de nodige ruimte. De  keuze is gevallen het Parc Hotel Alvisse in Dommeldange, niet ver van de hoofdstad Luxemburg. De ligging van het hotel is ideaal, omdat van daaruit verschillende tours kunnen starten zonder door het centrum te hoeven rijden.

Belangrijk: Er zijn speciale tarieven onderhandeld met het hotel. De kamers kunnen worden gereserveerd met een speciale code nadat de boeking is gestart. Reserveer nog geen kamers.

De accommodatie

Er was de mogelijkheid om je wensen door te geven via het formulier op de website van de Luxemburgse carclub. Enkele van de verzoeken waren: “Houd het simpel en betaalbaar”. Om aan de wensen te voldoen, kies je zelf je accommodatie – hotel, jeugdherberg of camping. Zo is er voor elk budget wat wils. Accommodatie is NIET bij de prijs inbegrepen.

De alternatieve hotels worden voor de start van de inschrijving verzameld, zodat je een keuze kunt maken. Zo zijn er bijvoorbeeld ook hotels met parkeergarages geselecteerd, wat voor sommigen zeker interessant zal zijn.

Het programma

Het plan is dat op de eerste dag, donderdag, samen met de verschillende naburige clubs een rally naar Luxemburg wordt georganiseerd. Meer informatie over de rally zal op een later tijdstip bekend worden gemaakt.

Vrijdag is dan een gemeenschappelijke dag waar alle deelnemers op één plaats verzamelen en de verschillende activiteiten worden gehouden. Zaterdag, wanneer alle deelnemers er uiterlijk zullen zijn, staat in het teken van een rit door Luxemburg. De definitieve ritten voor vrijdag en zaterdag blijven een verrassing en zullen bij de start van de reservering bekend worden gemaakt.

Opening van de reservering

De start van de reserveringen is op 30 november gepland. Voor die tijd wordt het programma gepresenteerd op de internationale MG Manager Conferentie begin november en worden dan verdere details bekend gemaakt. Vanaf half november is het programma beschikbaar.  

Als kleine teaser nodigen we je uit om een kijkje te nemen op de pagina’s van www.visitluxembourg.com. Het Luci Magazine – Special Grand Tour zal je ook de mooiste delen van het land laten zien op verschillende routes.

Special Grand Tour 


Meer informatie kun je via onderstaande link bekijken.

European Event of the Year 2024

Je kunt je ook op de nieuwsbrief voor dit evenement aanmelden: 

www.mgcarclub.lu


 

 

Copyright 2024 MG Car Club Holland | Privacyverklaring | Realisatie BenedenBoven | Photos courtesy of Petrolicious.com