Lid worden Forum Links Contact Inloggen op Mijn MG
Landelijk

Nationaal Oldtimer Festival Zandvoort


Als club hebben we ons weer ingeschreven voor het Nationaal Oldtimer Festival op het Circuit van Zandvoort, zoals voorgaande jaren hebben we tijdens dit evenement ook weer een pitbox geboekt en een eigen MG-sessie. We staan dus met koffie en koek voor jullie klaar en we kunnen 20 minuten, uitsluitend met clubleden, op het vernieuwde circuit rijden. 

Deelname is gratis voor auto met bestuurder, voor een eventuele bijrijder zal waarschijnlijk on-line via https://www.nationaaloldtimerfestival.nl/tickets een ticket gekocht moeten worden (Wacht hier nog even mee, want officiëelhebben we nog geen info hierover ontvangen)  Inschrijving via onze club is verplicht, alleen dan kunt u gratis parkeren op de clubpaddock en kun je deelnemen aan de MG-baansessie.Voor het rijden op de baan is 1 bijrijder van 16 jaar of ouder toegestaan en is net als voor de bestuurder een helm verplicht.

Behalve onze eigen inbreng zijn er op de baan de hele dag historische races te zien en op de paddock vind je de mooiste klassieke auto's, kraampjes met onderdelen en automobilia en is er een Concours dÉlegance.


Inschrijven kan nu via de website, graag type en bouwjaar auto bij de inschrijving opgeven (zie vrij veld bij de opmerkingen)

In de week voor het evenement ontvangen alle deelnemers nadere info, het ticket en een vrijwaring , die deelnemers aan de baansessie getekend in moeten leveren.


 

Overzicht

Wanneer?
Zaterdag 28 mei 2022 09.00 - 18.00 Zet in mijn agenda (ics)
Locatie
Circuit Zandvoort

Koppeling met jouw agenda

Op deze website vind je een overzichtelijke agenda met alle evenementen van de MG Car Club Holland. Wil jij deze evenementen automatisch in de Outlook, Apple of Google agenda krijgen? Abonneer je dan direct.

Bekijk uitleg
Copyright 2022 MG Car Club Holland | Privacyverklaring | Realisatie BenedenBoven | Photos courtesy of Petrolicious.com