Links Forum Inloggen op Mijn MG
Landelijk

Nationaal Oldtimer Festival op Circuit Zandvoort . Helaas verplaatst naar 2022

 

Het evenement is helaas verplaatst naar 2022.

Als club hebben we ons weer ingeschreven voor het Nationaal Oldtimer Festival op het Circuit van Zandvoort, zoals voorgaande jaren hebben we tijdens dit evenement ook weer een pitbox geboekt en een eigen MG-sessie. We staan dus met koffie en koek voor jullie klaar en we kunnen 20 minuten, uitsluitend met clubleden, op het vernieuwde circuit rijden. 

Deelname is gratis voor auto met bestuurder, voor een eventuele bijrijder zal waarschijnlijk on-line een ticket gekocht moeten worden. Inschrijving via onze club is verplicht, alleen dan kunt u gratis parkeren op de clubpaddock en kun je deelnemen aan de MG-baansessie.Voor het rijden op de baan is 1 bijrijder van 16 jaar of ouder toegestaan en is net als voor de bestuurder een helm verplicht.

Behalve onze eigen inbreng zijn er op de baan de hele dag historische races te zien en op de paddock vind je de mooiste klassieke auto's, kraampjes met onderdelen en automobilia en is er een Concours dÉlegance.


Voor inschrijven Download je het inschrijfformulier dat je hier bij de documenten rechts kunt vinden, dit formulier mail je dan naar sport@mgcarclub.nl om je inschrijving af te ronden.


Los van de inschrijving via de club kan er via 402-Automotive on-line ook ingeschreven worden voor deelname aan extra "Vrijrijden-sessies",Parade of Concours.

De datum is nog onder voorbehoud, maar actuele informatie kunt je vinden op de website van 402Automotive .

Nadere informatie over tijden en de procedure volgt.

Tom Blok

Sportcommissaris

sport@mgcarclub.nl

06-53294704


 

 

Overzicht

Wanneer?
Zondag 16 mei 2021 09.00 - 17.00 Zet in mijn agenda (ics)
Locatie
Burg. v. Alphenstraat 108 Zandvoort

Koppeling met jouw agenda

Op deze website vind je een overzichtelijke agenda met alle evenementen van de MG Car Club Holland. Wil jij deze evenementen automatisch in de Outlook, Apple of Google agenda krijgen? Abbonneer je dan direct.

Bekijk uitleg
Copyright 2021 MG Car Club Holland | Privacyverklaring | Realisatie BenedenBoven | Photos courtesy of Petrolicious.com