Links Forum Inloggen op Mijn MG
Zeeland / West-Brabant

Midzomer nachtrit ZWB

Hallo MG-vrienden en innen,

Op 2 juli gaan we de uitgestelde Midzomer nachtrit weer organiseren. Ook deze keer weer met vooraf gezellig samenzijn onder het genot van een BBQ met uiteraard iets te drinken. We doen dit weer in onze tuin, in het bij velen bekende tuinhuis met een extra stukje onderdak zodat we ook bij minder goed weer toch redelijk behaaglijk kunnen genieten. Er is plaats voor ± 30 personen en er zijn zitplaatsen voldoende, maar om onze tere billetjes een beetje te verwennen adviseren we je om in elk geval een kussentje mee te brengen. Jullie worden vanaf 16:30 uur verwacht en om 17:30 gaat de vlam in de BBQ. De zon gaat onder om ± 22:00 uur en om op een leuke locatie dit fenomeen weer maar eens mee te maken hebben we een rit van 48 km in petto.  We stellen dan ook voor om 20:30 uur bij ons te vertrekken om dit met eigen ogen te kunnen zien, uiteraard bij helder weer.  Vandaar rijden we weer terug naar Koudekerke waar we nog even kunnen nagenieten van deze dag met een afzakkertje naar keuze.

De kosten voor deelname bedragen € 25,00 p/p en deze moeten uiterlijkdinsdag 28 juni zijn voldaan op bankrekening NL43RABO 0349393087 t.n.v. C. Verstraate

Mochten er mensen zijn die alleen de rit willen meerijden naar Westkapelle dat kan ook en die dienen zich om de aangegeven tijd op te stellen op de parkeerplaats van sportzaal De Couburg in Koudekerke. Deze deelname is gratis en alleen voor de rit naar Westkapelle.

We gaan deze zonsondergang op de Westkapelse zeedijk beleven.

Voor het parkeren van onze voertuigen verzoeken we jullie die op de parkeerplaats van De Couburg te plaatsen, achter onze tuin.

De rit is een ITN bestand wat op je TomTom of Garmin geplaatst kan worden. Lukt dat niet, sluit dan aan bij een deelnemer die de route wel heeft kunnen kopiëren.

Bij verhindering horen we dit graag zo spoedig mogelijk.

Met vriendelijke groet en tot zaterdag,

Cees Verstraate

 

 

Overzicht

Wanneer?
Zaterdag 02 juli 2022 16.30 - 23.31 Zet in mijn agenda (ics)
Locatie
Koudekerke / Westkapelle
Inschrijvingen
1 / 15

Koppeling met jouw agenda

Op deze website vind je een overzichtelijke agenda met alle evenementen van de MG Car Club Holland. Wil jij deze evenementen automatisch in de Outlook, Apple of Google agenda krijgen? Abonneer je dan direct.

Bekijk uitleg
Copyright 2022 MG Car Club Holland | Privacyverklaring | Realisatie BenedenBoven | Photos courtesy of Petrolicious.com