Lid worden Forum Links Contact Inloggen op Mijn MG
Landelijk

Lelystad 2024


Op 28 april hebben we het eerste sportieve evenement van dit jaar en wel op het Midland Circuit in Lelystad http://www.midland-circuit-lelystad.nl/

Velen van jullie hebben in de loop der jaren al eens of meerdere malen deel genomen, maar afgelopen jaar hebben we vele nieuwe gezichten gezien en hopen dat we dit jaar ook weer nieuwkomers kunnen begroeten. Speciaal voor hen zal ik een korte informatie geven van het evenement.

Zoals gezegd wordt de dag georganiseerd op het Midland Circuit, waar op het complete banenstelsel een parcours wordt uitgezet d.m.v. pylonnen. We doen dit in samenwerking met Team Wimedo, dat tevens de startprocedure en de tijdwaarneming voor hun rekening neemt.

's morgen en 's middags rijden we op een verschillend parcours en de resultaten van de ochtend- en middagsessie worden opgeteld en geven uiteindelijk het eindklassement. Iedere deelnemer maakt zowel in de ochtend als in de middag 6 of 7 starts. De starts zijn individueel, zodat aanrijdingen uitgesloten zijn.

Ieder lid kan gratis met zijn of haar MG deelnemen, ongeacht type of leeftijd, echter alleen na aanmelding via een mail met onderstaande gegevens naar sport@mgcarclub.nl. Indien het aantal deelnemende leden het toelaat kunnen ook gezinsleden met hun eigen MG of dezelfde auto inschrijven. Let op: Alleen een partner inschrijven indien deze ook deelneemt, stuur in dat geval een aparte mail  met de volgende gegevens: uw lidnr., naam partner merk/type auto. Niet deelnemende personen hoeft u niet aan te melden, maar zijn wel welkom als toeschouwer Neem in geval van twijfel contact op met de sportcommissaris via onderstaand mailadres. We rijden in verschillende klassen van min of meer gelijkwaardige auto's, i.v.m. deze klasse-indeling wil ik verzoeken om voor 20 april in te schrijven.

Voor zowel de bestuurder als een bijrijder van minimaal 10 jaar is een helm verplicht!

Eventueel kunt u een helm op het circuit huren

Inschrijven? Stuur een mail met onderstaande gegevens naar: sport@mgcarclub.nl.

Naam, adres, Woonplaats
Lidnummer

Automerk en Type

Geschat vermogen

Uiterste inschrijfdatum is 20 april !

Nadere informatie:

Tom Blok

06-53294704

 


 

Overzicht

Wanneer?
Zondag 28 april 2024 09.00 - 17.00 Zet in mijn agenda (ics)
Locatie
Lelystad

Koppeling met jouw agenda

Op deze website vind je een overzichtelijke agenda met alle evenementen van de MG Car Club Holland. Wil jij deze evenementen automatisch in de Outlook, Apple of Google agenda krijgen? Abonneer je dan direct.

Bekijk uitleg
Copyright 2024 MG Car Club Holland | Privacyverklaring | Realisatie BenedenBoven | Photos courtesy of Petrolicious.com