Lid worden Forum Links Contact Inloggen op Mijn MG
Landelijk

Historic Zandvoort Trophy


De Historic Zandvoort Trophy is voor ons een onbekend evenement, maar in feite is het wat voorheen het Nationaal Oldtimer Festival was, maar dan met een andere naam.

Als club hebben wij ons dan ook, zoals jaren gebruikelijk was, weer ingeschreven, zodat we weer ons eigen clubpaddock hebben. Gelukkig hebben we op zondag ook weer een exclusieve MGCC-baansessie kunnen boeken. In deze sessie kunnen we uitsluitend met leden 20 minuten vrijrijden op het circuit.

Op het circuit vinden beide dagen races plaats, op de paddock zijn er stands en shops, tevens staan hier ook de merkenclubs met extra aandacht voor Porsche 75 jaar.

Door het grote aantal raceteams die deze dagen aanwezig zijn is het momenteel nog niet zeker dat we weer over een eigen pitbox kunnen beschikken.


Deelname aan deze dagen kan uitsluitend via een mail naar sport@mgcarclub.nl  . U en uw auto hebben dan gratis toegang, kunt u gratis parkeren op onze clubpaddock en kunt u gratis deelnemen aan onze baansessie.

Voor het rijden op de baan is 1 bijrijder van 16 jaar of ouder toegestaan en is net als voor de bestuurder een helm verplicht.

Voor een eventuele bijrijder en/of een extra baansessie kunt u on-line tickets bestellen via: https://eventonline.nl/tickets/HistoricZandvoortTrophy/nl


Inschrijven doet u d.m.v. een mail aan: sport@mgcarclub.nl o.v.v.

Naam, Adres, Woonplaats

Lidnummer

Merk en Type

Of u op zondag aan de baansessie wilt deelnemen

Of u aanwezig wilt zijn op zaterdag, zondag of beide dagen

 

In de week voor het evenement ontvangen alle deelnemers nadere info, het ticket en een vrijwaring, die deelnemers aan de baansessie, op de dag zelf, getekend moeten inleveren.

Informatie sport@mgcarclub.nl


 

Overzicht

Wanneer?
Zaterdag 06 mei 2023 09.00 - Zondag 07 mei 2023 17.00 Zet in mijn agenda (ics)
Locatie
Circuit Zandvoort

Koppeling met jouw agenda

Op deze website vind je een overzichtelijke agenda met alle evenementen van de MG Car Club Holland. Wil jij deze evenementen automatisch in de Outlook, Apple of Google agenda krijgen? Abonneer je dan direct.

Bekijk uitleg
Copyright 2023 MG Car Club Holland | Privacyverklaring | Realisatie BenedenBoven | Photos courtesy of Petrolicious.com