Lid worden Forum Links Contact Inloggen op Mijn MG
Landelijk

British Car Club Day

Ook dit jaar is de MG Car Club Holland aanwezig tijdens de British Car Club Day op 22 oktober in de Expo hal in Houten. De BCCD vertegenwoordigd hiermee meer dan 14.000 actieve clubleden.

Toegangskaarten kosten € 5,= p.p. Leden krijgen 50% korting op de toegangsprijs, hiervoor kan gebruik gemaakt worden van de speciale kortingscode: MG01. Deze code vul je in tijdens het afrekenproces. Geef hierbij op dat je lid bent van de MG Car Club. Parkeren is gratis!

Als je twee tickets wilt bestellen, dan koop je twee aparte tickets om voor beide tickets de ledenkorting (mits dit jouw partner is, die op de ledenpas vermeld staat) te ontvangen.

Een ticket aankopen kan vanaf 15 augustus via deze link : tickets kopen

Wij adviseren om vooraf een ticket te bestellen, de korting kan helaas niet aan de kassa zelf verstrekt worden!


Op een beursoppervlakte van 5.500 m2 zijn wij met 21 andere Britse car clubs aanwezig met een eigen stand, is er een groot terras, live muziek, gratis parkeren voor bezoekers en een uitgebreide horeca. Naast de club stands zullen vele commerciele deelnemers met een uitgebreid scala van producten afgestemd op de belangstelling van de vele bezitters klassieke engelse auto's aanwezig zijn. Voor clubleden is er de mogelijkheid om één of meerdere tafels of m2 te bestellen op de beursvloer. Hiervoor ga je naar de website van de BCCD: www.britishcarclubday.com. Reserveren kan vanaf 3 augustus.


In de download kun je de folder van de British Car Club Day bekijken


 

Overzicht

Wanneer?
Zondag 22 oktober 2023 10.30 - 16.00 Zet in mijn agenda (ics)
Locatie
Expo hal Houten
Documenten
Folder British Car Club Day 2023

Koppeling met jouw agenda

Op deze website vind je een overzichtelijke agenda met alle evenementen van de MG Car Club Holland. Wil jij deze evenementen automatisch in de Outlook, Apple of Google agenda krijgen? Abonneer je dan direct.

Bekijk uitleg
Copyright 2024 MG Car Club Holland | Privacyverklaring | Realisatie BenedenBoven | Photos courtesy of Petrolicious.com