Links Forum Inloggen op Mijn MG
IJssel-Vecht

Annual Dinner

Let op: Het Annaul Dinner is geannuleerd ivm met corona maatregelen.!!

Dit jaar hebben wij gekozen voor de ons welbekende locatie “Het Roode Hert” in Dalfsen. Wegens eerder succes van onze wandeling vooraf aan het diner, gaan we dit weer doen. We verzamelen ons rond 15.00 uur vlak bij Dalfsen voor een verfrissende wandeling en onderweg is er een heerlijke tussenstop. Hierover ontvangen jullie na aanmelding nog een gedetailleerde omschrijving.

Na de wandeling begeven wij ons rond 17.00 uur naar “Het Roode Hert” en verzamelen we in de Middenzaal, waar wij een “all-in-buffet” gaan beleven. Natuurlijk hebben wij daarbij onze jaarlijkse terugblik op 2021 in beeld en geluid en een leuke verrassing.

Het “all-in-buffet” is een 4 uur durend buffet-arrangement incl. 2x koffie of thee met gesorteerd gebak, álle drankconsumpties en ter afsluiting weer koffie of thee met bonbons. De prijs voor dit alles is 36 euro per persoon. 

Contactpersoon voor dit Annual Dinner is Hans Deinum.

Overzicht

Wanneer?
Zaterdag 15 januari 2022 15.00 - 21.00 Zet in mijn agenda (ics)
Locatie
Het Roode Hert, Dalfsen

Koppeling met jouw agenda

Op deze website vind je een overzichtelijke agenda met alle evenementen van de MG Car Club Holland. Wil jij deze evenementen automatisch in de Outlook, Apple of Google agenda krijgen? Abonneer je dan direct.

Bekijk uitleg
Copyright 2022 MG Car Club Holland | Privacyverklaring | Realisatie BenedenBoven | Photos courtesy of Petrolicious.com