Lid worden Forum Links Contact Inloggen op Mijn MG
Landelijk

ALV 2023, Landelijke rit en kaartleesrit

Het programma:

In de ochtend zal de formele jaarvergadering gehouden worden, aansluitend is er een lunch. Vervolgens zijn er de landelijke rit van regio Midden en een kaartleesrit uitgezet. Dit jaar starten we met een kaartlees competitie van 4 ritten verdeeld over het jaar plus 2 extra ritten tijdens de Octagon Tour. Vanaf 15 uur is het vervolg van de ledenvergadering en de prijsuitreiking van het kaartlezen. We sluiten af met een hapje en een drankje.


De inschrijving voor de ALV en één van beide ritten opent op 1 december 2023. Als je niet aan de ritten mee wilt doen, is er de mogelijkheid om het Fort aan de Buursteeg te bezoeken (met gids, rondleiding en expositie) of gewoon een wandeling te maken door de mooie kasteeltuin van Kasteel Renswoude. In verband met de noodzakelijke voorbereidingen sluit de inschrijving op 3 maart 2024.

Info Fort aan de Buursteeg / Grebbelinie bezoekerscentrum: website

Neem je bevestiging van de inschrijving en de ledenkaart 2024 mee als toegangsbewijs voor de ALV. 


De uitnodiging en agenda voor de ALV kun je vinden in MG-Nieuws van januari/februari. Deze zal voor de kerstdagen verstuurd worden. Let op: bij het clubblad zit ook de nieuwe ledenpas 2024,

Met onderstaande link vind je de agenda, de notulen van vorig jaar en overige stukken ter voorbereiding op de ALV. Vragen over deze stukken stuur je uiterlijk 29 februari naar de voorzitter. De stukken worden kort toegelicht tijdens de ALV.

Documenten ALV 2024

voorzitter@mgcarclub.nl


 

Overzicht

Wanneer?
Zondag 10 maart 2024 10.00 - 17.00 Zet in mijn agenda (ics)
Locatie
De Hof, Arnhemseweg 3, 3927 EE Renswoude
Documenten
uitnodiging-voor-de-jaarlijkse-algemene-leden-vergadering-v240123.pdf
Inschrijvingen
115 / 250

Koppeling met jouw agenda

Op deze website vind je een overzichtelijke agenda met alle evenementen van de MG Car Club Holland. Wil jij deze evenementen automatisch in de Outlook, Apple of Google agenda krijgen? Abonneer je dan direct.

Bekijk uitleg
Copyright 2024 MG Car Club Holland | Privacyverklaring | Realisatie BenedenBoven | Photos courtesy of Petrolicious.com