Lid worden Forum Links Contact Inloggen op Mijn MG
Landelijk

100 jaar MG 2024


100 jaar MG Viering in combinatie met 25 jaar BAJ

Zaterdag 22 juni gaan we de 100e verjaardag van het merk MG afsluiten met een uitbundige viering in het Lido Park in Waalwijk. De volgende dag zal hier de British Autojumble zijn 25 jarig bestaan vieren.


We hebben een leuk programma in elkaar gezet met o.a. ontvangst vanaf 16.00 uur in en rond een Engelse dubbeldekker met koffie met wat lekkers, het eten verzorgd door verschillende food-trucks, een drive-in movie (met popcorn), en een after-party waar u lekker bij kunt praten, een gokje kunt wagen of even de beentjes van de vloer op de muziektonen van onze dj.

Let op: voor de drive-in movie heeft u een FM radio nodig ivm. afstellen frequentie (via telefoon werkt niet}

                                             


De 25ste Autojumble is natuurlijk de volgende dag en de feestelijkheden gaan dan ook gewoon voortgezet worden. Bijna alles wordt u aangeboden door de MG Car Club, incl. 3 consumptie munten. Als u daarna nog dorst hebt is dat laatste voor eigen rekening.

Omdat het allemaal in hetzelfde weekend valt, krijgt u van ons een voucher van € 20,- als bijdrage voor overnachting in een hotel, B&B of op een campingplaats.  Kunt u gewoon de volgende dag naar de British Autojumble. Let wel : de voucher is alleen geldig in dit weekend. (de nacht van 22-23 juni 2024)


We hebben de regio’s gevraagd om een gezamenlijke rit naar Waalwijk te organiseren die zowel zaterdag als zondag gereden kan worden. Contact hiervoor uw Regioteam.


Voor de zondag zijn wij op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om kinderen kennis te laten maken met een Oldtimer, door ze mee te nemen en een rondje rond de kerk te rijden.  Met wat extra festiviteiten zoals Highland games voor de “jongeren” en een verloting onder de bezoekers hopen we op een grote opkomst.


Wij zien u graag op zaterdag 22 juni en als het kan ook op de 23e en gaan er een gezellige weekend van maken.

Gentia en Gerard Steverink

Overzicht

Wanneer?
Zaterdag 22 juni 2024 16.00 - 23.59 Zet in mijn agenda (ics)
Locatie
Lido Park Waalwijk
Inschrijvingen
98 / 250
Aanmelden
Log hier in om je aan te melden voor dit evenement.

Koppeling met jouw agenda

Op deze website vind je een overzichtelijke agenda met alle evenementen van de MG Car Club Holland. Wil jij deze evenementen automatisch in de Outlook, Apple of Google agenda krijgen? Abonneer je dan direct.

Bekijk uitleg
Copyright 2024 MG Car Club Holland | Privacyverklaring | Realisatie BenedenBoven | Photos courtesy of Petrolicious.com