Links Forum Inloggen op Mijn MG

Midden-Nederland

                                                                                       

Helaas hebben we weer te maken met een sterke toename van het aantal coronabesmettingen. Dit betekent dat we als team hebben besloten om alle activiteiten binnen de MGCC Midden Nederland, voor dit jaar te anuleren.

Website bijgewerkt, 19 oktober 2020

Raadpleeg regelmatig de MG Regio Midden pagina voor de actuele stand van zaken betreffende de clubactiviteiten.

Beste MG car club leden.

Komende jaren willen wij in Regio Midden starten met het rijden van toerritten met behulp van een navigatie systeem, zoals een TomTom of Garmin autonavigatie.
Ook het onnodig verspillen van papier willen wij tegen gaan. Om dit te bewerksteligen worden de toerriten aangeboden als GPX bestand plus de route als PDF, zodat u deze zelf, indien gewenst, uit kunt printen.
Een uitleg, hoe een rit in een navigatiesysteem geladen moet worden, bezoek de pagina "Technische artikelen" in de menu balk. Hier vindt u een uitgebreide handleiding. Met dank aan Regio West.


Regio Midden is landschappelijk een van de mooiste regio’s om een mooie tourrit te rijden.

In de regio is alles aanwezig zo bestaat de regio uit bossen, heidevelden, weilanden en mooie rivieren. Ook zijn er eeuwenoude dorpen en steden die zeer de moeite waard zijn om ze te bezoeken.

Als je een mooie rit mee wil rijden houdt dan de Evenementen pagina Regio Midden in de gaten. Maar ook als u een rit in uw eigen mooie omgeving uit wil zetten, laat dit dan weten aan één van de regio teamleden, deze kunnen u dan helpen en wegwijs maken hoe dit te organiseren.

Het team bestaat uit;            
Felix Dupuis (Regio Coördinator)
Hans Hermans
Fred Rhijnsburger
Edwin Bedijn
Ton van Ekeren (webmaster)

Clubavonden vinden elke 2e donderdag van de maand plaats, maar, raadpleeg ten alle tijde wel de Evenementen pagina van Regio Midden.
Ons clubadres is Dorpshuis Austerlitz,
Schoolweg 2,
3711 BP Austerlitz.    


Nieuwsbrief
Informatie naar onze leden vinden wij als regioteam, belangrijk. De leden van de regio worden dan ook op meerdere manieren over de diverse activiteiten geïnformeerd. Als lid ontvangt u automatisch het blad MG-nieuws met de Regio Midden pagina. Regelmatig ontvangt u de Regio nieuwsbrief via de mail. Mocht u de Regio nieuwsbrief niet ontvangen wend u zicht tot de regiocoordinator.

 

 

 

Copyright 2020 MG Car Club Holland | Privacyverklaring | Realisatie BenedenBoven | Photos courtesy of Petrolicious.com