Lid worden Forum Links Contact Inloggen op Mijn MG

Nieuwsbrief nr.4 Regio Noord 12-04-2021

Noord

Nieuwbrief: 4
Datum: 12 april 2021

Beste MG-vriendinnen en -vrienden,

Goed nieuws!

We hebben een clubrit op zondag 25 april. Rekening houdend met de voorgeschreven corona maatregelen wordt de rit ingevuld. René en Tineke Hin zijn de uitzetters. Hieronder lees je waar je kunt starten en hoe je je kunt opgeven voor de rit Rondje voor de horeca.

Octagon Tour Holland
Op 1 mei om 12.00 uur start de inschrijving voor deze landelijke Tour. 

Hartelijke groet, ook namens het team,
Vera Smit
Vera Smit regiocoördinator
MG Car Club Holland Regio Noord
06 20 385 211
www.facebook.com/mgcchregionoord?ref=hl
https://www.mgcarclub.nl/regio/regio-noord


‘Rondje voor de Horeca’                                                                   
Het ‘rondje voor de horeca’ is 70 km en gaat globaal om Rolde heen. Het is één van onze favorieten. Slingerweggetje door het kleinste postcodenummergebied, via bomenlaantjes van dorpje naar dorpje, een plas met zandstrand, een bos vol kathedraalhoge bomen, langs heidevelden, over veel brinken en menige es. In alle jaargetijden is het er mooi rijden en er zijn terrasjes te over. We hebben de rit in februari al gereden: de frisse schaatslucht was verwarmd door de zon en er hing een echte toursfeer. Alles was ‘toGo’ af te halen. Het was zelfs mogelijk om het ‘gemak’ te gebruiken. Die toursfeer – vitamine T – hebben we allemaal weer nodig.
Rijden is het probleem niet: zolang de bumpers niet in elkaar zitten, heb je 4 m afstand. En met een dozijn horeca-gelegenheden aan de route kan iedereen zijn natje en droogje zelf organiseren. De hamvraag is alleen nog: zijn de terrassen ècht al open?! Afhankelijk van die beperkingen en het aantal aanmeldingen kijken we hoe we het precies gaan doen. Het wordt een beetje schakelen, maar we maken er een mooie dag van. Leg alvast – voor de zekerheid - de stoeltjes achterin voor een picknick met ‘toGo’…  

Gebruik de aanmeldbutton* op de website: mgcarclub.nl/evenementen/25-april-2021-clubrit. Aanvullende informatie krijgen jullie dan per e-mail. Als je meerijdt vragen we de coronaverklaring in lijstvorm te tekenen. Natuurlijk gelden alle corona richtlijnen tijdens de rit: handen wassen, 1.5 m, mondkapje waar nodig en volg de instructies van de gelegenheden die je bezoekt. 

Afmelden gaat net zo gemakkelijk. Doe dat bij besmetting met Covid of een risico daarop! Kom dan niet, maar rij de route dan later met vrienden, als je weer ‘veilig’ bent. We zetten de rit bij de ’ritten om regio Noord te ontdekken’ op de regio website.

Start en eindpunt:                  P van Eetcafé Hegeman, Hoofdstraat 16, 9443PA Schoonloo
Aanvangstijd:                          25 april 2021,  ergens tussen 11 en 12 uur

MGrrrrrrrrrroet,  René en Tineke Hin

 


MGrrrrrrrrrroet,  René en Tineke Hin

Copyright 2024 MG Car Club Holland | Privacyverklaring | Realisatie BenedenBoven | Photos courtesy of Petrolicious.com