Lid worden Forum Links Contact Inloggen op Mijn MG

Nieuwsbrief nr. 8 Regio Noord 12-4-2022

Noord

Nieuwbrief: 8
Datum: 12 april 2022

 

Beste MG-vriendinnen en -vrienden,

Er zijn weer enkele evenementen waaraan je kunt meedoen en waarvoor je je kunt inschrijven. 
Pak dus je agenda erbij, en nog beter: schrijf je direct in.

Maar eerst even iets totaal nieuws. 
Omdat we in 2022 al 30 jaar bestaan als Regio Noord van de MGCC Holland, vieren we dat deze zomer! 
Hoe? Dat is nog een verrassing. Het Team is hier nog mee bezig, maar de datum hebben we al geprikt: vrijdag 5 augustus. 
Dan staat de barbecue bij Bert en Engelien Sipkens gepland. Zij stellen hun schitterende locatie weer voor ons beschikbaar. Verleden jaar was het een groot succes en het leek ons juist om de barbecue te combineren met ons jubileumfeest. Dus niet nóg een datum prikken, maar een evenement uitbreiden. Hier horen jullie nog meer over.

De quadrifoglio-rit van zondag 24 april
De start van deze klaverbladrit is bij Hotel Restaurant De Ruyghe Venne in Westerbork. Dat is tevens gedurende dit hele evenement het middelpunt van de vier routes: 30, 30, 40 en 60 km lang. De koffie is er vanaf 10.30 uur en starten mag wanneer je zelf wilt. Ook welke rondjes en hoeveel je gaat rijden, bepaal je zelf. In totaal zou je 160 km kunnen rijden, langs bloeiende krentenboompjes en over groene laantjes. De routes zijn op verschillende manieren beschreven, van een route is een gpx-bestand beschikbaar voor in je navigatie. 
Ook als je geen zin hebt om alle routes te rijden, wordt het genieten op het terras, waar je het komen en gaan van de MG's kunt aanschouwen. De lunchkaart is uitgebreid en de keuken is vanaf 12.00 tot 15.30 uur open.  (www.ruyghevenne.nl)
Tineke en René hebben deze clubrit uit 2021, toen die letterlijk in het water viel, opgepoetst en hen kennende wordt dit weer genieten.
Opgave gewenst via de website: Aanmelden rit 

Circuitdag in Lelystad
Indien je liever wat sportiever wilt rijden op 24 april, kun je natuurlijk ook altijd meedoen met de circuitdag in Lelystad. Voor informatie en inschrijving verwijs ik hiervoor naar de website: Sportdag Lelystad

30 april Sligrorit
Op 30 april is er weer de Sligrorit in Drachten, georganiseerd door Berend en Winke Overwijk. Details hierover kun je vinden op onze website, waar de uitnodiging geplaatst is. (Dit is geen evenement georganiseerd door de MGCC Holland, Regio Noord.)

Clubavond van 6 mei
Op de clubavond van 6 mei, komt Sander Bosma vertellen over de Technische Hulpverlening bij de brandweer. Meer informatie is te vinden op de website: Clubavond Technische Hulpverlening


Er wordt veel verwezen naar de website. Mocht je hier nog problemen mee hebben, laat het me weten, dan help ik je op weg.

Hartelijke groet en graag tot ziens,
namens het Team
Vera Smit

Vera Smit regiocoördinator
MG Car Club Holland Regio Noord
06 20 385 211

 

 

Copyright 2024 MG Car Club Holland | Privacyverklaring | Realisatie BenedenBoven | Photos courtesy of Petrolicious.com