Lid worden Forum Links Contact Inloggen op Mijn MG

Nieuwsbrief nr.1 Regio Noord 15-03-2022

Noord

Nieuwbrief: 6
Datum: 15 maart 2022

 

Beste MG-vriendinnen en vrienden,

Een nieuwsbrief met informatie over de rit van zondag 27 maart, over de clubavond van 1 april en over de sleuteldag van 2 april. De brieven van de organisatie van de rit en van de sleuteldag stuur ik ook nog mee. Daar staat meer informatie op. 

De eerste rit in 2022
Ik denk dat de uitzetters een vooruitziende blik hebben gehad en de lengte van de rit hebben aangepast aan de hoge benzineprijzen. Jan Minnema en Geeske Hessels laten ons door Zuidoost-Friesland rijden, 'maar' 58 km lang. We starten bij Hotel-Restaurant De stripe, Duerswâld 33 te Wijnjewoude, waar je vanaf 11.00 welkom bent. Om 12.00 uur is de start. Uiteindelijk is de finish bij Hotel Van der Valk in Wolvega, waar een ieder naar eigen behoefte iets kan nuttigen en drinken. 
Inschrijven gewenst op https://mgcarclub.nl/evenementen/27-maart-2022-clubrit

De clubavond van vrijdag 1 april
Peter Heitling, nieuw lid van de club, MG TF-rijder, bood enthousiast aan om op een clubavond iets te organiseren over de theoriekennis van de automobilist. We gaan gewoon een theorie examen maken met z'n allen, met pen en papier!  Uiteraard komen er vragen en opmerkingen en volgens Peter vliegt de avond om. We zullen het meemaken.
Inschijven gewenst op https://mgcarclub.nl/evenementen/1-april

Sleuteldag op zaterdag 2 april mét thema 
Dit is een andere datum dan eerder gecommuniceerd! Zaterdag 2 april ben je welkom van 09.00 - 13.00 uur in Garage De Westerd 14 in Peize. Voor de trouwe sleutelaars welbekend.
Lees de bijgaande uitnodiging van Pieter Buijs over de invulling en ideeën van deze dag.
Opgave gewenst op: https://mgcarclub.nl/evenementen/2-april

Geen hotelweekend in 2022
Regio Noord heeft besloten dit jaar geen hotelweekend te organiseren. Voor de liefhebbers is er echter een mooi alternatief. Op de 22e editie van de Autojumble op zondag 19 juni, wordt er speciale aandacht geschonken aan de MGB-roadster, die 60 jaar bestaat. (zie ook MG-Nieuws, nummer 3, blz.8). Vanuit deze organisatie wordt er, speciaal voor de diegenen die ver weg wonen, een volledig verzorgde hotelovernachting georganiseerd. 
Het bezoeken van de Autojumble was ook ons idee voor het hotelweekend in 2021, maar door corona ging de Autojumble niet door. Het prachtige gebied rondom Waalwijk is voor de deelnemers van 2021 bekend. Ook zijn er routes beschikbaar. Voor informatie en aanmelding voor deze hotelovernachting kun je e-mailen naar weekendbaj@gmail.com. Of kijk op https://www.britishautojumble.nl
De routes zijn op te vragen bij Pieter Buijs.

Voorlopig is dit het weer.
Ik hoop velen van jullie te treffen op een van de evenementen. 

Hartelijke groet, ook namens het Team,
Vera Smit,
Vera Smit regiocoördinator
MG Car Club Holland Regio Noord
06 20 385 211
www.facebook.com/mgcchregionoord?ref=hl
https://mgcarclub.nl/de-regios/noord

 

Copyright 2024 MG Car Club Holland | Privacyverklaring | Realisatie BenedenBoven | Photos courtesy of Petrolicious.com