Lid worden Forum Links Contact Inloggen op Mijn MG

Nieuwsbrief nr. 10 Regio Noord 28-07-2022

Noord

Nieuwsbrief: 10

Datum: 28 juli 2022

 

Beste MG-vriendinnen en -vrienden,

Inschrijvingsdatum jubileum
Vergeet je niet in te schrijven voor het 30-jarig jubileumfeest op zaterdag 6 augu28stus. Dat kan nog tot vrijdagavond 29 juli 24.00 uur. Het wordt een origineel feest. De aanmeldingen komen gestaag binnen. Hier wil je bij zijn, dus meld je op tijd aan.
Zie voor de details de website; of de eerder gestuurde e-mail. 

Clubrit op 28 augustus
Dit wordt een echte verrassingsrit van 85 kilometer, van Midwolde naar Garnwerd, uitgezet door Pieter Buijs en Bert Sipkens. Ik kan wel alvast enkele details prijsgeven, Vanaf 10.30 uur zijn we welkom in Gasterij Inkies in Midwolde. Het wordt niet zomaar een rit, want de deelnemers zullen behoorlijk uitgedaagd worden, omdat er op verschillende manieren genavigeerd moet worden. Er worden een 'stippenkaart', een 'foto-challenge' en een 'landkaart uit 1822' bij de start uitgedeeld, die je naar Garnwerd moeten leiden. Onderweg kun je aan een trial meedoen, waarmee je de behendigheid met je MG kunt tonen. Op deze plek is tevens een picknick mogelijk, waar je kunt genieten van je meegebrachte broodjes en niet te vergeten de stoelen. De prijsuitreiking is omstreeks 15.30 uur. 
Opgave kan alvast op de website.

Clubavond op 2 september
Dit weekend wordt de grandprix gereden in Zandvoort. René Hin en Jos Soppe nemen jullie mee op deze avond in de wondere wereld van de Formule 1. Een uitvoeriger uitnodiging hiervoor volgt nog. 

Annulering MG Informatie- en Onderdelendag van 11 september
Wegens teleurstellende inschrijving voor deze beurs, ook wel bekend als de 'Houten-Beurs', heeft het beursteam moeten besluiten om dit evenement te annuleren. Voor meer informatie verwijs ik naar: Annulering Info en onderdelendag Houten

British Car Club Day
Op 23 oktober zal de MGCC Holland aanwezig zijn in de Expo-hal in Houten. Voor leden is de toegang gratis, hiervoor kun je gebruik maken van de speciale toegangsbon die je op de site kunt vinden en downloaden. Uitgebreide informatie kun je vinden op: British Car Club Day
https://mgcarclub.nl/evenementen/british-car-club-day

Hartelijke groet,
namens het Team 
Vera Smit
Regiocoördinator Regio Noord
tel. 06-20385211

 

 

 

 

Copyright 2024 MG Car Club Holland | Privacyverklaring | Realisatie BenedenBoven | Photos courtesy of Petrolicious.com