Links Forum Inloggen op Mijn MG

De Octarun 2020 is nu beschikbaar

Landelijk

In het vroege voorjaar heeft het team van de Regio Veluwe Zoom op verzoek van de Lustrum commissie de Octarun voor ons lustrum feest uitgezet.  Het is een aantal prachtige routes geworden. De Lustrum commissie heeft overlegd met het bestuur en samen is besloten de Octarun 2020 vrij te geven voor alle leden van de MG Car Club Holland.

U kunt, als u  bent ingelogd als lid van de MGCC, de gehele Octarun 2020 downloaden en alsnog rijden op het moment dat het u uitkomt. Het zijn 6 routes van 4 trajecten geworden. De wegen zijn smal in dit prachtige gebied van Veluwezoom. De routes zijn allen nagereden en gecontroleerd echter dit was begin maart. Hierdoor is het mogelijk dat er wegwerkzaamheden of wegafsluitingen zijn.

Naast het gebruikelijke routeboek, zijn alle trajecten ook digitaal beschikbaar om te downloaden naar uw Garmin of TomTom. Ook deze bestanden staan in het leden gedeelte van de MGCC website.

Wij wensen u veel plezier met het rijden van de Octarun 2020.

De Lustrum commissie:

Marius Erven en Jos Rijsemus


Klik hier voor meer infomatie en het downloaden van het routeboek en de digitale routes: 

Octarun download bestanden

Update 31 juli: Er is een probleem geweest met de straatnamen in een aantal digitale routes. Inmiddels is dit aangepast. u kunt nu de nieuwe routes weer downloaden.

Met onze excuses voor het ongemak.


Deze Octarun wordt mede mogelijk gemaakt door de onderstaande sponsoren


Copyright 2020 MG Car Club Holland | Privacyverklaring | Realisatie BenedenBoven | Photos courtesy of Petrolicious.com