TK: MG Rv8 RV8 RV-8 Minilite style velgen 17"/inch, nieuw uniek

#1
Aangeboden wegens overcompleet een set van vijf/5 stuks nieuwe (nog per stuk in de doos van de fabrikant verpakt) en dus nimmer gebruikte Minilite style velgen,
compleet met een set van zestien stuks speciale moeren.
Standaard is de Rv8 voorzien van 15" velgen, met deze 17" velgen indien voorzien van 205/50x17 banden (NIET INBEGREPEN) wordt een (bijna) identieke omvang van de banden gerealiseerd.
Dus houdt uw originele wielen netjes (of u hoeft ze niet op te knappen) en met deze set heeft u wielen welke een authentieke uitstraling hebben en gemakkelijker zijn schoon te houden.
Nogmaals deze set wielen is nog nimmer van banden voorzien geweest en/of gemonteerd op een auto en per stuk in een doos verpakt.
Vijf velgen is wel zo handig indien u in het buitenland een lekke band krijgt en waar niet altijd deze maat band op voorraad is wanneer vervanging noodzakelijk is.
En verder is de binnenruimte van het reservewiel groter in binnen diameter dan het standaard Rv8 wiel en geeft dus meer ruimte om spullen in op te bergen in de kofferruimte.
De foto bij deze advertentie zijn geleend van internet om u een indicatie te geven na montage, de foto's van een los wiel zijn eigen foto's.
De velgen zijn in Engeland gemaakt, geen chinees produkt.
Incl. naafdoppen en wordt niet verzonden. Prijs E 1.000,00 info: barnfinds2016@outlook.com
Bijlagen
IMG_7618 (Copy).JPG
IMG_7617 (Copy).JPG
mg rv8 17inch foto 1.jpg
mg rv8 17inch foto 1.jpg (110.57 KiB) 116 keer bekeken