Links Forum Inloggen op Mijn MG
Oost

Vaderdag rit

BERICHT WIJZIGING RIT 

Tijdens deze rit waren we van plan een bezoek te brengen aan Automotive Literature Europe. We hebben echter besloten dit niet te doen, omdat de weersverwachting voor zondag mogelijk slecht weer aangeeft en er dan bij het bedrijf geen mogelijkheden zijn om Corona proof het bedrijf te bezoeken. Het is een bedrijf dat voornamelijk verkoopt via internet en op beurzen, maar heeft geen winkelruimte waar meerdere mensen ontvangen kunnen worden. 

De rit zelf gaat wel door en we zullen hem in principe rechtsom rijden!

Mocht het bezoek aan Automotive Literature Europe de reden zijn dat u de rit wilde rijden en u nu besluit deze niet te rijden, dan verzoek ik u dit bij mij te melden (wimlaverman@hotmail.com of 0653119514).

Ik hoop jullie aanstaande zondag te zien bij De Pot in Markelo waar we zullen starten.

Wim Laverman - rittencoördinator 
Zaterdag 19-6-2021 11.00 uur 
Zondag 20 juni 2021 (vaderdag) rijden we een rit met tussenstop bij

Automotive Literature Europe.

De eigenaar is no. 1 op het gebied van vintage en originele autoliteratuur in Europa. Hij zal met een stand voor zijn shop in Haaksbergen staan, zodat wij, corona-proof kunnen neuzen in de boeken, tijdschriften, brochures etc. over onze hobby, de oldtimer. Tijdens deze stop wordt u namens de club een consumptie aangeboden.

Om te zorgen dat we hier niet met z’n allen tegelijk aan komen, wordt de rit links en rechts om gereden. De ene groep is dan ongeveer om 12.30 uur in Haaksbergen, de andere groep om 14.30 uur. De route is 95 km lang.

Start en finish is bij Herberg De Pot, Potdijk 9 in Markelo. Starten kan tussen 11.00 en 11.45 uur.

De XLS en GPX files kunt u hiernaast downloaden. Bij de xls-file van de rit linksom, is op 14 juni een kleine wijziging aangebracht. Bij de start wordt door rittencoördinator Wim Laverman aangegeven of u de route links of rechts om gaat rijden. 

Lees hier de Nieuwsbrief.

Het is nog steeds nodig de corona maatregelen na te lezen en de verklaring inzake de gezondheid bij de start in te leveren!

Koppeling met jouw agenda

Op deze website vind je een overzichtelijke agenda met alle evenementen van de MG Car Club Holland. Wil jij deze evenementen automatisch in de Outlook, Apple of Google agenda krijgen? Abonneer je dan direct.

Bekijk uitleg
Copyright 2021 MG Car Club Holland | Privacyverklaring | Realisatie BenedenBoven | Photos courtesy of Petrolicious.com