Links Forum Inloggen op Mijn MG
Oost

Thema avond Regio Oost 18-09-2020


LET OP: AANMELDEN VÓÓR WOENSDAG 16 SEPTEMBER

Henk Beijers, gastspreker van vanavond, neemt ons mee in de geschiedenis van de opkomst en de teloorgang van de Britse auto-industrie.

Henk, zelf in het trotste bezit van een MG-B, heeft een onderzoek gedaan naar de reden waarom het MG merk niet meer bestaat, afgezien dan van de Chinese variant. In feite geld deze teloorgang voor de gehele Britse auto-industrie.

Henk zal vertellen wat hij allemaal heeft kunnen ontdekken over deze periode, zo grofweg vanaf eind 19e eeuw tot het einde van het Britse auto imperium. In zijn onderzoek heeft hij voornamelijk de drie belangrijkste merken gevolgd, te weten Morris, Austin en Rover. Deze merken vormden later het bekende British Leyland. Natuurlijk vertelt Henk ook het een en ander over de  pioniers Wiliam Morris, Herbert Austin, John Starley en Wiliam Sutton, die destijds bij de opkomst van de auto-industrie baanbrekend werk hebben verricht.

Belangstellenden zijn van harte welkom op vrijdag 18 september 2020 om 20.00 uur bij Herberg 'De Pot', Potdijk 9 in Markelo


In verband met de corona maatregelen kunnen er maar een beperkt aantal personen de presentatie bijwonen. AANMELDEN VÓÓR 16 SEPTEMBER is dus verplicht! Dit kunt u doen door te klikken op de witte balk 'nu inschrijven' in het rode overzichtskader hiernaast. 

Tevens vragen wij u:
De richtlijnen van de MGCC Holland  te handhaven en deze verklaring voor de aanvang van de presentatie ingevuld in te leveren. Bent u niet in de gelegenheid de verklaring uit te printen, dan kunt er bij de locatie een invullen. 

Lees hier de nieuwsbrief 

Overzicht

Wanneer?
Vrijdag 18 september 2020 20.00 - 22.00 Zet in mijn agenda (ics)
Locatie
Herberg De Pot, Potdijk 9, 7475 SL Markelo
Prijs
€ 0,00
Documenten
richtlijnen-mgcch-corona-5f2546ce881af.pdf verklaring-mgcch-corona-5f2546cf0778f.pdf

Koppeling met jouw agenda

Op deze website vind je een overzichtelijke agenda met alle evenementen van de MG Car Club Holland. Wil jij deze evenementen automatisch in de Outlook, Apple of Google agenda krijgen? Abbonneer je dan direct.

Bekijk uitleg
Copyright 2020 MG Car Club Holland | Privacyverklaring | Realisatie BenedenBoven | Photos courtesy of Petrolicious.com