Links Forum Inloggen op Mijn MG
IJssel-Vecht

Taxatiedag regio IJssel-Vecht met Daniël van Aken

10 April Taxatiedag met Daniël van Aken, aanmelding gesloten

Op zaterdag 10 april is er weer een regionale taxatie dag, dit keer in Meppel bij garage G. Wemenhove  Taxateur Daniël van Aken kan uw wagen taxeren voor het clubtarief van  € 95.-. incl. btw. Dit betreft dan een eerste taxatie door van Aken.

Wordt de wagen voor hertaxatie aan Van Aken aangeboden dan is het tarief € 80.- Hiervoor ontvangt u een digitaal taxatierapport op uw e-mailadres welke door vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen erkend wordt. Hij hanteert de bij de FEHAC voorgeschreven taxatiewijze.

De mogelijkheid voor aanmelding is gesloten. ! Stuur voor deelname aan deze taxatiedag een mail aan regioijsselvecht@mgcarclub.nl met vermelding  van naam, woonplaats, type MG en kenteken. Eventueel kan nog de voorkeur worden aangegeven voor het tijdstip of dagdeel. Hierop volgt dan een bevestiging.

Coördinator van deze taxatiedag is Jos Neuteboom

Overzicht

Wanneer?
Zaterdag 10 april 2021 10.00 - 16.00 Zet in mijn agenda (ics)
Locatie
Garage G. Wemmenhove Meppel
Inschrijvingen
0 / 10

Koppeling met jouw agenda

Op deze website vind je een overzichtelijke agenda met alle evenementen van de MG Car Club Holland. Wil jij deze evenementen automatisch in de Outlook, Apple of Google agenda krijgen? Abbonneer je dan direct.

Bekijk uitleg
Copyright 2021 MG Car Club Holland | Privacyverklaring | Realisatie BenedenBoven | Photos courtesy of Petrolicious.com