Links Forum Inloggen op Mijn MG
Landelijk

Sportdag Lelystad 25 april 2021

Zoals het er momenteel uitziet hebben we op 25 april, na ruim anderhalf jaar gedwongen rust, weer ons eerste sportieve evenement. In deze onzekere tijd is natuurlijk niets definitief, maar we hebben hoop dat het evenement doorgang zal vinden, desnoods zal het zonder publiek moeten.

Velen van jullie hebben in de loop der jaren deze dag al eens deel genomen, maar we hopen toch ook nieuwe gezichten te mogen begroeten. Voor hen zal ik een korte uitleg geven van het evenement.

De dag wordt georganiseerd op het Midland Circuit in Lelystad, waar op het complete banenstelsel een parcours wordt uitgezet. We doen dit in samenwerking met het team Wimedo, dat tevens de startprocedure en de tijdwaarneming voor hun rekening neemt.'s Morgens en 'smiddags rijden we op een verschillend parcours en de resultaten van de ochtend- en de middagsessie worden opgeteld en geven uiteindelijk het eindklassement. Iedere deelnemer maakt zowel in de ochtend als in de middag 6 starts. De starts zijn individueel, zodat aanrijdingen uitgesloten zijn.

Ieder lid kan inschrijven met zijn of haar  MG, ongeacht type of leeftijd. Indien het aantal deelnemende leden het toelaat kunnen ook gezinsleden met dezelfde auto inschrijven. We rijden in verschillende klassen van min of meer gelijkwaardige auto's.

Nadere informatie over tijden en inschrijfprocedure volgt

Informatie:

Tom Blok

Sportcommissaris

sport@mgcarclub.nl

06-53294704

 

Overzicht

Wanneer?
Zondag 25 april 2021 09.00 - 17.00 Zet in mijn agenda (ics)
Locatie
Talingweg 89
Documenten
dsc-4377.JPG
Inschrijvingen
15 / 50
Aanmelden
Log hier in om je aan te melden voor dit evenement.

Koppeling met jouw agenda

Op deze website vind je een overzichtelijke agenda met alle evenementen van de MG Car Club Holland. Wil jij deze evenementen automatisch in de Outlook, Apple of Google agenda krijgen? Abbonneer je dan direct.

Bekijk uitleg
Copyright 2021 MG Car Club Holland | Privacyverklaring | Realisatie BenedenBoven | Photos courtesy of Petrolicious.com