Lid worden Forum Links Contact Inloggen op Mijn MG
Oost

Sleuteldag - Winterklaar

Let op! Gewijzigde locatie!

Op zaterdag 28 oktober zal de volgende sleuteldag van regio Oost worden gehouden. In tegenstelling tot wat eerder is vermeld, zla ook deze sleuteldag plaats vinden bij Krudop Restauraties. De start is om 10:00 uur. Adres: Oldenzaalsestraat 626, 7524 AE te Enschede.

De koude periode komt in aantocht. Daarom is het thema “Winterstalling” gekozen. Dit betekent olie verversen (motor, eventueel versnellingsbak en cardan), doorsmeren, banden op extra spanning, algemene controle enz. Daarna kan de MG met een gerust hart onder de dekens en is tevens in het komende voorjaar gereed voor nieuwe avonturen.

De oorspronkelijke opzet van de sleuteldagen is je kennis te vergroten over het onderhoud en reparatie van je eigen MG. Daarom wordt van de deelnemers verwacht dat zij zelf de benodigdheden meenemen, zoals olie, smeermiddelen en als het even kan, je eigen gereedschap en poetslappen. Deze keer zul je vooral zelf aan de slag gaan onder toeziend oog van Hans en Sipke.

Met een financiële bijdrage van 5 euro per deelnemer zal voor de catering worden gezorgd en afhankelijk van de voortgang van de klussen stoppen we rondom een uur of vier. Deze bijdrage kun je ter plaatse voldoen.

Het maximaal aantal deelnemers is 10. Meldt je dus snel aan via de aanmeldknop! 

Overzicht

Wanneer?
Zaterdag 28 oktober 2023 10.00 - 16.00 Zet in mijn agenda (ics)
Locatie
Krudop Restauraties, Oldenzaalsestraat 626, 7524 AE te Enschede
Inschrijvingen
2 / 10
Aanmelden
Log hier in om je aan te melden voor dit evenement.

Koppeling met jouw agenda

Op deze website vind je een overzichtelijke agenda met alle evenementen van de MG Car Club Holland. Wil jij deze evenementen automatisch in de Outlook, Apple of Google agenda krijgen? Abonneer je dan direct.

Bekijk uitleg
Copyright 2023 MG Car Club Holland | Privacyverklaring | Realisatie BenedenBoven | Photos courtesy of Petrolicious.com