Links Forum Inloggen op Mijn MG
Oost

Rit via Auto Literatuur Shop

Zondag 15 mei 2022 rijden we een rit met tussenstop bij

Automotive Literature Europe

De eigenaar is no. 1 op het gebied van vintage en originele autoliteratuur in Europa. Tijdens de tussenstop kunt u neuzen in de boeken, tijdschriften, brochures etc. over onze hobby, de oldtimer. Tijdens de stop wordt u door de club een consumptie aangeboden.

Om te zorgen dat we niet met z'n allen tegelijk aankomen, wordt de rit links en rechts om gereden. De ene groep is dan ongeveer om 12.30 uur in Haaksbergen, de andere groep om 14.30 uur

De route is 95 km lang. Start en finish is bij Herberg De Pot, Potdijk 9 in Markelo. Starten kan tussen 11.00 en 11.45 uur. GPX en PDF files kunt in 'het overzicht' downloaden. 

Vorig jaar is deze rit deels gereden door een klein aantal leden, maar door de aankondiging van storm en regen is er toen geen bezoek gebracht aan de Automotive shop.

NIEUWSBRIEF 

 

foto: website Automotive Literature Europe

Overzicht

Wanneer?
Zondag 15 mei 2022 11.00 - 18.00 Zet in mijn agenda (ics)
Locatie
Herberg De Pot, Potdijk 9, 7475 SL Markelo
Documenten
2022-autoliteratuur-rit-linksom-v2.gpx 2022-autoliteratuur-rit-rechtsom-v2.gpx autoliteratuur-rit-linksom-v2.pdf autoliteratuur-rit-rechtsom-v2.pdf
Inschrijvingen
12 / 100

Koppeling met jouw agenda

Op deze website vind je een overzichtelijke agenda met alle evenementen van de MG Car Club Holland. Wil jij deze evenementen automatisch in de Outlook, Apple of Google agenda krijgen? Abonneer je dan direct.

Bekijk uitleg
Copyright 2022 MG Car Club Holland | Privacyverklaring | Realisatie BenedenBoven | Photos courtesy of Petrolicious.com