Links Forum Inloggen op Mijn MG
Oost Brabant

Regio Oost Brabant MG-F /TF Technische clubdag 16 oktober met o.a  Veerbollen MG-F controleren en op hoogte stellen.

Op zaterdag 16 oktober zal Peter Soons voor de aangemelde MG-F's de hoogte van de veerbollen van de MG-F controleren en op hoogte stellen. Deze dag vind plaats bij SchadeNet Van Gestel  te Tilburg. Er zullen op deze clubdag nog meer onderwerpen voor de MG-F/TF aan de orde komen. Peter zal ook een aantal van zijn technische updates van de veerbollen, de koppelings-templates MG-F steptronic, en de diverse verfraaingsstrips van kofferbak en hoedenplank tonen. Onder andere ook die items die in een aantal artikelen in het MG nieuws te beschreven zijn.  

Ook Wilco van Bakel en Peter van Poppel leveren een interessante bijdrage aan deze clubdag. Zij zullen aanwezig zijn met 1 mogelijk met 2 van hun bekende MG/TF's met daarin de diverse technische en cosmetische updates. (zie onderstaande items) We kennen ook Peter en Wilco van hun vele artikelen over de MG-TF in het MG nieuws! 

Technische updates t.a.v: veren en dempers, schakelmechanisme, sportuitlaat, remap, electrische kofferdeksel-ontgrendeling, laagkoelwater alarm, Xenonverlichting, dagrij-verlichting en cruise-controle.

Cosmetische updates t.a.v: Polijsten en poetsen, softop reinigen en impregneren, restylen, velgenpoedercoaten, sfeerverlichting, USB aansluiting, Alluminiumaccenten en nieuwe logo's. 

Deelname aan deze clubdag is alleen mogelijk door  aanmelden via de website!

Als u gebruik wil maken om de veerbollen van uw MG-F op hoogte te laten stellen stuur dan naast u aanmelding op de website ook een email naar: regiooostbrabant@mgcarclub.nl  t.z.t ontvangt u een uitnodiging en aanwijzingen ter voorbereiding hiervan.  

Tijd: 10.00 uur tot 16.00 uur.

Er zijn voor deelname aan deze dag geen kosten verbonden.

Er wordt voor een heerlijke lunch gezorgt!   

 

 

  

Overzicht

Wanneer?
Zaterdag 16 oktober 2021 10.00 - 16.00 Zet in mijn agenda (ics)
Locatie
Schadenet Van Gestel Mascagnistraat 533 5049 BL Tilburg

Koppeling met jouw agenda

Op deze website vind je een overzichtelijke agenda met alle evenementen van de MG Car Club Holland. Wil jij deze evenementen automatisch in de Outlook, Apple of Google agenda krijgen? Abonneer je dan direct.

Bekijk uitleg
Copyright 2021 MG Car Club Holland | Privacyverklaring | Realisatie BenedenBoven | Photos courtesy of Petrolicious.com