Links Forum Inloggen op Mijn MG
Oost Brabant

Regio Oost Brabant Clubavond 18 juni Thema; "Moderne rij-simulatoren" gaat niet door Hiervoor volgt een nieuwe datum.  De clubavond van 18 juni wordt nu een terrasmiddag!

 

Op de clubavond van 18 juni zou Ronald Bekker een presentatie verzorgen over de ontwikkeling en de bouw van moderne Rij-simulatoren. 

Deze clubavond met thema kan op 18 juni helaas geen doorgang vinden. Reden: Ronald is onverwacht juist op deze datum voor zijn werk in Munchen. Uiteraard zal dit thema opnieuw gepland gaan worden tijdens een  clubavond. 

Het thema: Rij-simulatoren spelen een steeds belangrijkere rol in het ontwikkel- en bouwproces van moderne auto's. Denk aan de steeds verder gaande veiligheidseisen, het steeds meer autonoom rijden en aan de nieuwere vormen van aandrijving. Ronald Bekker is zeer nauw betrokken bij de ontwikkeling en de bouw van deze moderne Rij-simulaters.

De clubavond van 18 juni gaat daarom niet door.  Het wordt een Terras-middag!  

De "clubavond" wordt omgezet  in een Terrasmiddag!  Tijd: 14.30 uur tot 17.00 uur. 

Aanmelden is niet nodig. 

Zoals de weersvoorspellingen er nu (donderdag17 juni) uitzien gaat de terrasmiddag door. Immers bij een onverwachte regenbui gaan we gewoon even naar binnen! 

Maar, Kijk voor dat u naar Oirschot afreist altijd even naar de actualiteit op deze pagina!

 

Overzicht

Wanneer?
Vrijdag 18 juni 2021 14.30 - 17.00 Zet in mijn agenda (ics)
Locatie
De Stapperij Spoordonkseweg 80 5688 KE Oirschot

Koppeling met jouw agenda

Op deze website vind je een overzichtelijke agenda met alle evenementen van de MG Car Club Holland. Wil jij deze evenementen automatisch in de Outlook, Apple of Google agenda krijgen? Abonneer je dan direct.

Bekijk uitleg
Copyright 2021 MG Car Club Holland | Privacyverklaring | Realisatie BenedenBoven | Photos courtesy of Petrolicious.com