Links Forum Inloggen op Mijn MG
Landelijk

25e Octagon Tour

De 25e Octagon Tour brengt u door de mooiste plekjes van onze regio's West, Zeeland/West-Brabant, Oost-Brabant en Midden-Nederland. De routes zijn dit keer in samenwerking met de regio's tot stand gekomen.

Inschrijven kan op de door u gewenste startplaats, mits er nog startplekken beschikbaar zijn. Als u uit de regio's West, Zeeland/West-Brabant, of Oost-Brabant komt, dan graag zoveel mogelijk inschrijven op de stempelposten Bergen op Zoom, Breda, Oirschot of Oijen. Op die manier kunnen de deelnemers van boven de rivieren op de stempelposten boven de rivieren inschrijven. Alvast hartelijk bedankt. Uw inschrijving is definitief zodra de betaling is ontvangen.

De inschrijvingsperiode loopt tot en met 9 juli 12.00 uur. Vragen? Mail ons:  octagontour@mgcarclub.nl


 

Informatie voor deelnemers
Deelname reglement
Navigatie rally

Overzicht

Wanneer?
Zaterdag 18 september 2021 09.00 - Zondag 19 september 2021 17.00 Zet in mijn agenda (ics)
Locaties
Vianen, Lekkerkerk, Dordrecht, Bergen op Zoom, Breda, Oirschot, Oijen, Overberg
Prijs
€ 50,- per equipe voor (ingelogde) leden € 75,- per equipe voor niet-leden Word lid!

De 25e Octagon Tour is een mijlpaal. Sinds 1997 hebben 8.790 equipes deelgenomen. Veel vriendschappen zijn tijdens de Tour ontstaan. De organisatie heeft voor dit jaar een aantal nieuwe elementen toegevoegd om de deelnemers een gevarieerd en uitdagend programma aan te bieden.  Zien we U ook aan de start?


 

Wat is er nieuw? De routes zijn in nauwe samenwerking met de betrokken regio's tot stand gekomen, waarmee zij u de mooiste plekjes van hun regio laten ervaren. Enkele etappes zijn ook als bolletje-pijltje route te rijden. Daarnaast is er op twee etappes door Dutch Rally Events een rally element toegevoegd. Tenslotte is er een Whatsapp groep om tijdens de Tour op de hoogte te blijven van actuele zaken, zoals wegomleggingen etc. 

En wat dacht u van een gepersonaliseerd rallyschild?


 

Deelnemers hebben de keuze uit korte (totaal 352km, gemiddeld 44 km) of lange etappes (totaal 491km, gemiddeld 62 km) tussen de stempelposten. Zo is er voldoende tijd om van bezienswaardigheden te genieten of kunnen er veel kilometers worden gemaakt. Voor elk wat wils!


 

Hier komen voor de deelnemers, uiterlijk twee weken voor de start van de Tour, de digitale routes in gpx-format beschikbaar.


De routes vanaf de Octagon Tour 2017 zijn voor leden beschikbaar via deze link: Digitale routes


 

Deelnemers zorgen zelf voor hun overnachting. De stempelposten zijn altijd in de buurt van diverse overnachtingsmogelijkheden. Per startplaats starten er 40-60 equipes, dus tijdig je overnachting boeken wordt aangeraden.


Hier enkele suggesties: waar overnachten?


 

In de downloads zal in de komende weken toeristische informatie opgenomen worden over de bezienswaardigheden langs de diverse etappes.


 

Wordt op of na 1 mei lid van onze vereniging en maak gebruik van een speciaal Octagon aanbod: Lidmaatschap voor dit jaar voor slechts  € 25,= en deelnemen aan de Octagon Tour voor € 50,= in plaats van € 75,= per equipe. Bij aanmelding voor het lidmaatschap betaalt u de regulier verschuldigde contributie, de actiekorting wordt direct na inschrijving voor de Octagon Tour aan u terug betaald.  Lid worden


 

Op deze pagina kunt u een verzameling memorabilia vinden van 25 edities Octagon Tour. Blader door de routeboeken, kijk nog eens naar alle logo's en herdenkingsplaatjes. Of neem de tijd om de rallyschilden te bekijken.


alle rally schilden  alle route boeken   logo's en herdenkingsplaatjes


Deze collectie is mede tot stand gekomen door de medewerking van :
Fam Dilissen, J. Wijnen, Fam Hulshof, W. Dragstra, M. Agelink, J. Kop, E. Reedijk  en L. Keijzer


 

De 25e jubileum Octagon Tour 2021 wordt mede mogelijk gemaakt door onze adverteerders en sponsoren:

Overzichtslijst


 

Octagon Tour

De inschrijving is gesloten.
Bekijk alle startlocaties
Copyright 2021 MG Car Club Holland | Privacyverklaring | Realisatie BenedenBoven | Photos courtesy of Petrolicious.com