Links Forum Inloggen op Mijn MG
Landelijk

De Informatie- en Onderdelendag.

Helaas, het spijt ons bijzonder maar de MG Onderdelen en Informatie dag op 9 januari moeten we annuleren en is verplaatst naar 11 september.

De belangrijkste redenen voor dit besluit zijn:

  • gezondheid redenen en
  • organisatorische redenen

Als belangrijkste feit speelt dat we als liefhebbersclub onze leden, vrijwilligers en andere betrokkenen niet onnodig aan risico’s willen blootstellen. Het leed en het beroep op de ziekenhuiscapaciteit is al groot genoeg. We willen graag een beurs, maar dan wel een veilige en vertrouwde beurs. Hierover gaan we ook met de standhouders en locatie-eigenaar in gesprek, maar op zó korte termijn en zeker in de winterperiode achten we een veilige en vertrouwde beurs niet haalbaar.

Vanuit organisatorisch perspectief zijn er nu teveel beperkingen, plus het risico op aanhoudende of nog meer beperkingen van overheidswege in december en januari. Deze beperkingen maken het organiseren en houden van een goede beurs nagenoeg onmogelijk.

Deze ontwikkelingen hadden we tot voor kort niet kunnen voorzien: door de hoge vaccinatiegraad leek het corona-tij afdoende gekeerd. De recente ontwikkelingen laten echter zien dat dit helaas te optimistisch was – en dat de overheid hierop acuut en drastisch reageert. Kortom, we kunnen nu niet voorzien waar we in januari aan toe zijn en zoals het er nu uitziet creëert een beurs in de huidige setting te veel (risicovolle) contactmomenten. Niet alleen wij zien dat zo, ook de handelaren haken massaal af vanwege de huidige omstandigheden en setting.

Wij hopen op korte termijn met een alternatieve datum te komen waarop wij deze beurs, samen met de organisatie van Expo Houten, op een verantwoorde manier kunnen organiseren

Blijf allemaal gezond, pas op jezelf

In nauwe samenwerking met het bestuur van de MG Car Club Holland

Kaj en Maria van Ginkel, Jos Rijsemus

0651723317 of  0610348183


 

Overzicht

Wanneer?
Zondag 11 september 2022 10.00 - 17.00 Zet in mijn agenda (ics)
Locatie
Houten Expo

Koppeling met jouw agenda

Op deze website vind je een overzichtelijke agenda met alle evenementen van de MG Car Club Holland. Wil jij deze evenementen automatisch in de Outlook, Apple of Google agenda krijgen? Abonneer je dan direct.

Bekijk uitleg
Copyright 2022 MG Car Club Holland | Privacyverklaring | Realisatie BenedenBoven | Photos courtesy of Petrolicious.com