Links Forum Inloggen op Mijn MG
Noord

Eelde Classics 27 en 28 november 2021

BEURS IS AFGELAST!

Op 27 en 28 november staat de MGCC Holland weer op de beurs in Eelde.
Deze beurs wordt georganiseerd door de regio's IJssel-Vecht en Noord. Op de website pagina van Regio Noord staat meer informatie, ook over de aankoop van het ticket (bijgaande poster). Voorlopig gaat het gewoon door, maar houd je e-mail en de website in de gaten. 

Alle soorten voertuigen die ooit over onze nationale wegen reden, zijn op zaterdag 27 en zondag 28 november grotendeels te zien op ‘Eelde Classics 2021’. Voor de liefhebbers en verzamelaars van oldtimer auto’s, motoren, bromfietsen, vrachtwagens, tractoren, bussen, koetsen, rijtuigen en brandweerwagens is het Flowerdome in Eelde die twee dagen dan ook een waar El Dorado.

Als uw portemonnee of garage niet groot genoeg is voor een echte oldtimer, dan is de kans dat er op ‘Eelde Classics 2021’ altijd nog wel een miniatuur van uw gading te vinden is. Maar gewoon rondkijken en genieten van al het moois dat de organisatie in samenwerking met de verschillende clubs en standhouders voor u naar het Flowerdome heeft gehaald kan natuurlijk ook.
(Tekst: Autotron)

 


Overzicht

Wanneer?
Zaterdag 27 november 2021 - Zondag 28 november 2021 Zet in mijn agenda (ics)
Locatie
BEURS IS AFGELAST!

Koppeling met jouw agenda

Op deze website vind je een overzichtelijke agenda met alle evenementen van de MG Car Club Holland. Wil jij deze evenementen automatisch in de Outlook, Apple of Google agenda krijgen? Abonneer je dan direct.

Bekijk uitleg
Copyright 2021 MG Car Club Holland | Privacyverklaring | Realisatie BenedenBoven | Photos courtesy of Petrolicious.com