Links Forum Inloggen op Mijn MG
Landelijk

British Autojumble Waalwijk en MGB 60 jaar


British Auto Jumble en 60 jarig bestaan van de MGB vieren samen feest. De werkgroep BAJ (afkorting voor British Auto Jumble) is begonnen met de organisatie van de 22e versie op zondag 19 juni 2022.


Dit jaar is er speciaal aandacht voor het jubileum van de MGB roadster die in dit jaar 60 jaar bestaat. Hiervoor is een speciale pagina aangemaakt, klik op onderstaande knop als u deze pagina wilt bekijken:

MGB 60 Years of Fun

Daar wil de werkgroep speciaal aandacht aan schenken op een spectaculaire manier. Om die te bereiken moeten we eerst zorgen dat we zoveel mogelijk MGB’s op het terrein in Waalwijk bij elkaar kunnen brengen.  Hoe doen we dat ?

Natuurlijk door tijdig bekend te maken dat we dat willen maar ook om voor die MGB bezitters het mogelijk te maken om er bij te zijn. Zo willen we in het bijzonder voor diegenen die wat verder weg wonen en waarvoor het eigenlijk ondoenlijk is om op één dag vanuit het noorden van Nederland op en neer te rijden, een arrangement aanbieden: een weekendaanbieding bestaande uit een 3-gangen diner, overnachting en ontbijt voor een aantrekkelijke prijs in één van de hotels in de omgeving van Waalwijk. U kunt dan op een toeristische wijze op zaterdag naar Waalwijk rijden en de auto veilig stallen op gereserveerde parkeerplaatsen. Bij het hotel dineren, overnachten en na het ontbijt naar het evenemententerrein in Waalwijk vertrekken. Het zou dan een keuze kunnen zijn om op maandag of in het tweede deel van de zondag te vertrekken naar huis.

Snel reserveren is belangrijk, de hotels kunnen de kamers niet tot het laatste moment voor ons gereserveerd houden. Wilt u zekerheid van prijs en reservering? Dan is het belangrijk dit voor uiterlijk 15 april aan ons kenbaar te maken.

U krijgt dan een speciale code waarmee U de reservering voor deze aanbieding kunt maken. U rekent zelf ter plaatse af met het hotel.

AANBIEDING:

Overnachting + 3 gangen diner + ontbijt / MG prijs  €160 voor 2 personen op 1 kamer totaal.

Overnachting + 3 gangen diner + ontbijt / MG prijs voor 1 persoon op 1 kamer €110,--

Bedragen zijn excl. gemeentelijke toeristenbelasting.

Bedragen zijn nog onder voorbehoud

Uiteraard proberen wij groepen bij elkaar in hetzelfde hotel te plaatsen.

Voor informatie en aanmelding: weekendbaj@gmail.com

Hou de website https://www.britishautojumble.nl/ in de gaten voor actuele informatie.


Als sfeer impressie is het fotoalbum van de BAJ 2019 hier te bekijken

British AutoJumble 2019


 

Overzicht

Wanneer?
Zondag 19 juni 2022 09.00 - 17.00 Zet in mijn agenda (ics)
Locatie
Lido Park, Waalwijk

Koppeling met jouw agenda

Op deze website vind je een overzichtelijke agenda met alle evenementen van de MG Car Club Holland. Wil jij deze evenementen automatisch in de Outlook, Apple of Google agenda krijgen? Abonneer je dan direct.

Bekijk uitleg
Copyright 2022 MG Car Club Holland | Privacyverklaring | Realisatie BenedenBoven | Photos courtesy of Petrolicious.com