Links Forum Inloggen op Mijn MG
Midden-Nederland

10 november Thema Clubavond

Vanavond geven Ard en Arnoud op de Weegh een lezing compleet met beeldmateriaal over de oldtimer colectie de “Slapende Schoonheden” en over de Schlumpf collectie. 

Begin jaren tachtig werd de oldtimer wereld opgeschut door de schuurvondst van de eeuw: de “Slapende Schoonheden” collectie. Ard en Arnoud zijn in 2006 begonnen met het traceren van de complete collectie. Wat is er met de auto's gebeurd? En waar zijn de auto’s nu?

De presentatie over de Schlumpf collectie. Jarenlang onderzoek leverde een andere kijk op de bekende Schlumpf affaire en collectie, onderbouwd door vele nieuwe bewijzen, historisch materiaal en foto's. Het ware verhaal rondom de Schlumpf collectie brengen zij naar buiten; de affaire had heel anders kunnen verlopen.

Ard en Arnoud op de Weegh zijn al menig jaar actief in de oldtimerwereld. Inmiddels hebben zij al een aantal (inter)nationale oldtimerboeken op hun naam staan.
Tijdens de lezing proberen zij hun passie en avonturen over te dragen aan de andere autoliefhebbers.

Aanvang 20:00 uur 

Clublocatie Dorpshuis Hart van Austerlitz

Overzicht

Wanneer?
Donderdag 10 november 2022 20.00 - 23.00 Zet in mijn agenda (ics)
Locatie
Club locatie Austerlitz
Inschrijvingen
0 / 100
Aanmelden
Log hier in om je aan te melden voor dit evenement.

Koppeling met jouw agenda

Op deze website vind je een overzichtelijke agenda met alle evenementen van de MG Car Club Holland. Wil jij deze evenementen automatisch in de Outlook, Apple of Google agenda krijgen? Abonneer je dan direct.

Bekijk uitleg
Copyright 2022 MG Car Club Holland | Privacyverklaring | Realisatie BenedenBoven | Photos courtesy of Petrolicious.com